Νίκος Μωραΐτης: «Εμένα αδίκησα, δεν έπρεπε να το έχω πει!» - Το ξεκαθάρισμα μετά το σάλο για τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

«Εγώ την αλήθεια να στην πω, όταν κλείσουν οι κάμερες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μωραΐτης ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον γνωστό και πολύ επιτυχημένο στιχουργό να μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την αλλαγή που έκανε στη ζωή ως φοιτητής στη Νομική και πως εν τέλει κατέληξε να γράφει στίχους κορυφαίων τραγουδιών.

Στη συνέχεια, ο Μωραΐτης αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και στα σχόλιο που είχε πει, πως από όλες τις συνεργασίες του έχει μετανιώσει σχετικά με τα δύο τραγούδια, που είχε γράψει στον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Νίκος Μωραΐτης: «Έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ! Δε γουστάρω που του έχω δώσει τραγούδια» - Πυρ και μανία κατά του Σάκη Ρουβά

Όσα είπε ο Νίκος Μωραΐτης για την αρχή της καριέρας του

«Μεγάλωσα στην Πεύκη εκεί ήταν μεγάλο κομμάτι των παιδικών μου χρόνων. Όταν έφυγα από εκεί πέρασα καλύτερα, λίγο αργότερα έμεινα με την κοπέλα μου που έγινε γυναίκα μου. Σπούδασα Νομική και στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία και στα ΜΜΕ. Στη συνέχεια ήμουν αρχισυντάκτης στην εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Στιχουργικά υπάρχουν τρία μεγάλα πρότυπα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Νίκος Γκάτσος. Δεν έγραφα ούτε καν ποιηματάκια στο σχολείο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχε μια μεγάλη δισκοθήκη. Ακούγαμε συνεχώς όλες αυτές τις φωνές που λάτρεψα. Όταν ήμουν 21 ετών μου βγήκε ξαφνικά στίχος. Λες και άνοιξε η κατσαρόλα και βγήκε ο ατμός. Μπορεί να έγραψα 100 στίχους σε ένα μήνα», είπε ο Νίκος Μωραΐτης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μωραΐτη για τον Σάκη Ρουβά

«Αυτά τα είχα πει πριν από πολύ καιρό για το Σάκη Ρουβά. Με είχαν ρωτήσει ποια συνεργασία μέσα στα χρόνια δεν μου άρεσε. Το πρόβλημα με εμένα είναι όταν με ρωτάς, ότι απαντάω. Το είχα πει και πέρυσι και γράφτηκε. Φέτος έγινε κάτι άλλο, που τρόμαξα. Πρώτον δεν ειπώθηκε αυτό που είπα, διαστρεβλώθηκε αμέσως! Αύριο ξυπνήσουν το πρωί και θα βάλουν αυτό που είπα αλλά το μισό! Αν δεν κοπεί το πρωί θα κοπεί το μεσημέρι.

Επειδή δεν ασχολείται κανείς με τα σοβαρά προβλήματα, όλες οι εκπομπές αυτές βασίζονται σε έναν καυγά. Οπότε ακόμη και αν πεις κάτι και το θεμελιώσεις και του πεις όλες τις παραμέτρους, θέλουν τον καυγά δε θέλουν την αλήθεια σου. Εγώ την αλήθεια να στην πω, όταν κλείσουν οι κάμερες. Εμένα αδίκησα, δεν έπρεπε να το έχω πει. Γιατί στην κατάσταση που είναι η τηλεόραση και τα σάιτ δεν είναι να μιλάς για τέτοια θέματα γιατί δεν θα πάρουν ολόκληρη την εικόνα σου ακόμα και αν είναι 10 δευτερόλεπτα

Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Σάκη και η συνεργασία αυτή ήταν μακρινή. Δεν ήταν ουσιαστικά συνεργασία, εκεί δίνεις δύο τραγούδια και δεν παρακολουθείς ούτε πως πήγαν, δεν έχεις κανέναν λόγο. Αν μιλήσουμε για τα πρόσωπα, κάτι έχει αυτό το πρόσωπο. Όταν συνεργάζεται με τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν κατά καιρούς μεγαλύτερη επιτυχία από εκείνον και τους “κλέβει” την παράσταση στα σόου που κάνει επίσης κάτι έχει. Εγώ μίλησα για κάτι άλλο. Δεν αμφισβητώ τον pop star», είπε στη συνέχεια ο Μωραϊτης.