Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι το έχουν παρακάνει! Έχουν ξεφύγει κάποια χείλη» - Η εξομολόγηση για την πρώτη πλαστική επέμβαση στα 17 της

«Υπάρχει πλαστικόμετρο! Δυστυχώς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι το έχουν παρακάνει! Έχουν ξεφύγει κάποια χείλη» - Η εξομολόγηση για την πρώτη πλαστική επέμβαση στα 17 της

Την Τετάρτη 14/2 στο Super Κατερίνα προβλήθηκε απόσπασμα από το τελευταίο podcast του Fipster στο Youtube με καλεσμένους αυτή τη φορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Hawk και η Zoe Pre σχολιάζοντας το λόγο που οι γυναίκες κάνουν πλαστικές.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και συγκεκριμένα σχολίασε τις δηλώσεις του τράπερ που ανέφερε, ότι οι γυναίκες που κάνουν τόσο έντονες πλαστικές επεμβάσεις μοιάζουν με εκδιδόμενες. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξήγησε, πως υπάρχουν γυναίκες - όπως εκείνη - που έχουν παρέμβει στο σώμα τους πολλά χρόνια πριν από τη μόδα των social media (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την αισθητική που έχει κάνει).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρώτη αισθητική επέμβαση

«Δε μίλησε τόσο άσχημα. Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα των social media κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν είχε άδικο.

Σας μιλάει μια γυναίκα που έχει κάνει πλαστικές για να είμαι ειλικρινής. Όταν ήμουν 17 χρονών και αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου πριν 22 χρόνια δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram, ούτε είδα μία και ήθελα να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω κλπ και το έκανα.

Όπως όταν αποφάσισα στα 21 μου να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές εδώ και χρόνια, γιατί κάτι δεν τους αρέσει. Σε αυτό συμφωνώ μαζί, ότι βλέπουμε στα social να υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει, κάποια χείλη να έχουν ξεφύγει. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει. Η Βαλαβάνη τα είπε πολύ ωραία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.