Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα - Προσπάθησε να την κρύψει αλλά... (Φωτογραφίες)

Σε event στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ζει για δεύτερη φορά το πιο όμορφο δώρο της ζωής της, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr πριν από λίγα 24ωρα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι που είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ είχε αποφασίσει από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκε να φτιάξει μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

«Η κοιλίτσα που τόσο αγάπησα» είχε πει στην πρώτη εγκυμοσύνη της, λίγο πριν γεννήσει τον γιο της Βλάσση και είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες ακολούθους της που της έστελναν τις ευχές τους...

Διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν που έκανε την πρώτη της εμφάνιση, είχε επιλέξει να φορέσει σκούρα ρούχα που κάλυπταν επιμελημένα την κοιλίτσα της... Άλλωστε μέχρι στιγμής η ίδια τηρεί την ίδια στάση όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη και περιμένει να το δημοσιοποιήσει μόλις είναι έτοιμη...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δημόσια εμφάνιση μαζί με την κουμπάρα της

Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας μόλις κυκλοφόρησαν και εκείνη δείχνει να λάμπει από ευτυχία, χωρίς να προδίδει το καλά κρυμμένο το δικό της μυστικό. «Όπως και την πρώτη φορά θέλει να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα είναι έτοιμη» μας μεταφέρουν άνθρωποι από το στενό της φιλικό περιβάλλον.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση σε βραδινό event μετά από τις φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μαζί με τον άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Σούλα Λιάκου, είναι οι δικοί της άνθρωποι που μοιράζονται τις ευχάριστες δικές της προσωπικές στιγμές, όπως και τις μοιράστηκαν και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με φίλους

Με την επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo στην Μύκονο, η παρουσιάστρια συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με μια στενή φιλία που αργότερα έγινε και κουμπαριά, αφού εκείνη βάφτισε τον γιο του ζευγαριού Βλάσση Σταθοκωστόπουλο.