Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα! Έσκασαν τα ευχάριστα νέα!

Το δεύτερο μωρό «ακύρωσε» το «My Style Rocks»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέουν εδώ και μερικούς μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που σύμφωνα με πληροφορίες περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Οι τελευταίες μάλιστα εμφανίσεις της παρουσιάστριας σε κάποια συγκεκριμένα event με μονόχρωμα φαρδιά ρούχα και παλτό, που έκρυβαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα νέα για το ευχάριστο γεγονός (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου)...

Λάκης Γαβαλάς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σούλα Λιάκου
Με τον Λάκη Γαβαλά και την Σούλα Λιάκου σε πρόσφατη έξοδο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι πρώτες φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που είχαν κυκλοφορήσει με διάφορα δημοσιεύματα, μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα από τον περασμένο Νοέμβριο, διαψεύστηκαν σχεδόν αμέσως από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού που βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στην Βενετία.

Παρά το ότι όμως πέρασε ο καιρός, μέχρι σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν έχουν αποφασίσει να δημοσιοποιήσουν το ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει για δεύτερη φορά, και το γνωρίζει μόνο το δικό τους οικείο περιβάλλον και ελάχιστοι φίλοι τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Άλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την πρώτη της εγκυμοσύνη την είχε δημοσιοποιήσει στον 6ο μήνα της κύησης, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έλεγε χαρακτηριστικά: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με την χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει»...

Ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος jr που γεννήθηκε στις 3/1/2023, είναι η χαρά της ζωής και το θεόσταλτο δώρο για τους γονείς του που τους έχει κυριολεκτικά πάρει τα μυαλά.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες - «Της οφείλω την καριέρα μου»

Το δεύτερο μωρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η πρόταση για το «My Style Rocks»...

Το νέο μέλος που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σε λίγους μήνες... ακύρωσε την τελευταία στιγμή την τηλεοπτική συμφωνία που είχε κάνει πρόσφατα η παρουσιάστρια. Άλλωστε η ίδια το έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι σε αυτή την φάση της ζωής της προτεραιότητα έχει η οικογένειά της. Επίσης είναι γνωστές οι καλές σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παρόλα αυτά η εγκυμοσύνη άφησε στην άκρη τις τελικές συναντήσεις και η Κωνσταντίνα είπε το οριστικό “όχι” για να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «My Style Rocks», στα πλαίσια αλλαγών που έκανε η παραγωγή για το reality μόδας το Β' μισό της σεζόν.