Στέφανος Κασσελάκης: Η τρυφερή αφιέρωση του Tyler McBeth για τον Άγιο Βαλεντίνο - Αγκαλιασμένοι και πεσμένοι στα χιόνια

Ιδιαίτερη ημέρα η χθεσινή (14/2) για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, για πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν η γιορτή των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου. Πολλές, λοιπόν, οι αναρτήσεις, οι αφιερώσεις και οι καρδούλες στα social media, όπως μπορείτε να φανταστείτε (δείτε εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους για να γιορτάσει).

Ο Tyler McBeth, μάλιστα, θέλησε να κάνει την δική του αφιέρωση στον σύζυγό του, Στέφανο Κασσελάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναδημοσιεύει την ανάρτηση στο δικό του προφίλ.

Η τρυφερή ανάρτηση του Tyler McBeth με τον Στέφανο Κασσελάκη για τον Άγιο Βαλεντίνο

«Forever & Always», έγραψε χαρακτηριστικά σε μία φωτογραφία τους από τα χιόνια, με τους δυο τους να έχουν πέσει κάτω και να αγκαλιάζονται.

Δείτε επίσης: Υπερπολυτελές με θέα την Ακρόπλη: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth που "κόβει" την ανάσα

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Άγιος Βαλεντίνος

Ο γάμος τους

Στις 19 Οκτωβρίου έγινε ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και τον αγαπημένο του Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (δείτε εδώ). Ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε πρώτος στην Αμερική και η οικογένειά του ταξίδεψε στη συνέχεια.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η είδηση του γάμου διέρρευσε την τελευταία στιγμή με τη Έλενα Ακρίτα να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από μία ανάρτηση, θέλοντας να ευχηθεί έτσι στο ζευγάρι για τα ευχάριστα!

«Καλοστέριωτοι, να ζήσετε και να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Μέσα το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Πέμπτη (19/10) γνωστοποιήθηκαν οι καλεσμένοι του γάμου, καθώς έχει τονιστεί, πως θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο. Πιο αναλυτικά, παρόντες στην ευχάριστη στιγμή του Κασσελάκη και του Tyler ήταν η μητέρα και ο αδερφός του Tyler, οι γονείς του Στέφανου Κ. και ένας μάρτυρας.