Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα μπορούσε να είχε άσχημο αποτέλεσμα!» - Οι κακές συνήθειες που την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η είδηση πως την Τετάρτη 14/2 η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία, που αισθάνθηκε η θρυλική Ελληνίδα ηθοποιός (δείτε εδώ αναλυτικά για τη νοσηλεία της στην εντατική).

Μέσα από νέες δηλώσεις της κουμπάρας της, Αμαρυλλίς την Πέμπτη 15/2 στο Πρωινό έγιναν γνωστά τα νεότερα για την υγεία της Σαπουντζάκη. Να ξεκαθαριστεί αρχικά, πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Η καταπόνηση του εαυτού της ήταν ο κύριος λόγος που η ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Όπως ανέφερε η κουμπάρα της, έπαθε αφυδάτωση καθώς έχει παρατηρηθεί να μην σιτίζεται σωστά προκειμένου να παραμένει σταθερή στο βάρος της.

Οι δηλώσεις της κουμπάρας της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την υγεία της

«Θα σας πω ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί είμαι καθοδόν να πάω κοντά της. Είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση δε σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για στην εντατική για λίγες ώρες και ο λόγος, ο οποίος κρατείται.

Κουράστηκε γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία, κουράστηκε, ήταν όπως είδατε και στο τελευταίο της γύρισμα υπέρλαμπρη. Όλο αυτό το οφείλει εκτός από τον εαυτό της και στα δύο παιδιά της, όπως λέω εγώ, τον Χάρη και την Σταυρίνα. Είναι συνέχεια κατά πάνω της.

Έχει μάθει να τρώει το πρωί λίγο φρυγανιά και το βράδυ που θα βγει έξω θα φάει λίγο κοτοπουλάκι με το ρυζάκι και αυτό είναι όλο. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση, η αφυδάτωση, η οποία βέβαια εάν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις με τα τηλέφωνα και να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία. Δε μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο», είπε η κουμπάρα της Ζωζώ Σαπουντζάκη.