Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Την έβαλαν στην εντατική χθες!» - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

«Με πήρε και μου είπε ότι δεν ήταν καλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εχθές Τετάρτη 14/2 η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς η γνωστή ηθοποιός είχε μια περιπέτεια με την υγεία της και έτσι κρίθηκε καλύτερο να γίνει εισαγωγή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο (δείτε εδώ περισσότερα).

Επειδή το κοινό ανησύχησε για την υγεία της αξεπέραστης ηθοποιού η φίλη και μακιγιέζ της, Σταυρίνα Ευστρατιάδη μίλησε την Πέμπτη 15/2 στο Happy Day μεταφέροντας τα νεότερα για την υγεία της.

Εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Ίσως να είναι καλύτερα, είναι πολύ καλύτερα παραμένει στο νοσοκομείο, περιμένουμε να μας δώσουν οδηγίες οι γιατροί. Την Τρίτη που ο μήνας είχε 13, όπως είχε πει η Ζωζώ σε τραγούδι της, αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία.

Είχε ετοιμάσει την τουαλέτα της και ήμασταν έτοιμοι να πάμε σε γύρισμα σε εκπομπή. Με πήρε και μου είπε ότι δεν ήταν καλά, είχε χαμηλή πίεση 8. Είχε υπόταση. Φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε επειγόντως στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο δεν την αφήνουν να φύγει. Έπαιρνε χάπι για την πίεση. Μπορεί να είχε αγχωθεί λόγω της εκπομπής, που είχε.

Η Ζωζώ επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία είναι λίγο αγχωμένη. Την έβαλαν στην εντατική χθες για να έχει περισσότερη φροντίδα, τώρα είναι σε δωμάτιο», είπε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

«Ήταν πεθαμένη! Πήγα και τη χάιδεψα»

«Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέττα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία φίλη, τη Μαίρη, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ. Και μου τηλεφωνεί το πρωί και μου λέει “έλα να πάμε στην Κινέττα”. Δεν μου είπε τίποτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της και με πηγαίνει.

Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και… Αυτά!», είχε πει πριν από μήνες η Ζωζώ στο Πρωινό.

Να σημειωθεί πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν έχει αποκτήσει τα δικά της παιδιά - δείτε εδώ ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της.