Mad Clip: Ανατριχίλα 2,5 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα - Έτσι είναι σήμερα το σημείο που άφησε τη τελευταία του πνοή (Βίντεο)

Η αγάπη του κόσμου δεν σταματάει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Mad Clip χάνοντας τη ζωή του σε δρόμο της Βουλιαγμένης οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα το πολύ ακριβό αυτοκίνητο, που είχε τότε στην κατοχή του.

Το τροχαίο του Mad Clip θύμισε σε πολλούς το αντίστοιχο του Παντελή Παντελίδη. Έτσι λοιπόν στο σημείο, που πέθανε τόσο ο τραγουδιστής, όσο και ο τράπερ βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια σημειώματα, λουλούδια και κεράκια από τον κόσμο που τους λάτρευε.

Βίντεο από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip

Το βράδυ της Τετάρτης 14/2 ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πέρασε με το αυτοκίνητό του από το σημείο, που άφησε την τελευταία του πνοή ο Mad Clip. Όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram υπάρχουν ακόμα και σήμερα γράμματα και αφιερώσεις στον κορμό, που προσέκρουσε το αμάξι του.

Δείτε επίσης: Χαμός 2 χρόνια μετά το θάνατο του στο σημείο του τροχαίου - Κόσμος και καπνογόνα έκλεισαν τον δρόμο

Η συγκινητική τελευταία συνέντευξη της αδερφής του

«Ο αδερφός μου είχε δική του προσωπικότητα, ξεχώριζε παρά πολύ και στη μουσική του ήταν αυθεντικός, γι’ αυτό και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και ακόμα αγαπιέται. Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν. Δεν το ευχαριστήθηκα 100%, ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα, είναι μισή χαρά. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου, να μην παρεκκλίνω από τις ηθικές μου αξίες ούτε από τα πιστεύω μου.

Θα ευχόμουν να έχω πάντα την υγεία μου... δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αλλά θέλω να έχω πάντα τους κοντινούς μου ανθρώπους, να μην τους χάσω. Για μένα είναι το πιο σημαντικό, όλα τα υπόλοιπα έρχονται με δουλειά», είχε πει η Άσπα πριν από μήνες στην Οδός Ζαρίφη 2.

TAGS