Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος! Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τη φωτογραφία που παίζει φρουτάκια

«Θα ξεκινήσει η μήνυση σε αυτόν που τα είπε, θα καταλάβετε!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος! Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ...» -

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και, μάλιστα, προέτρεψε από την πρώτη στιγμή τις Αρχές να κάνουν την έρευνά τους, σίγουρος πως δεν πρόκειται να βρουν τίποτα.

Παρόλα αυτά, κάποιες φωτογραφίες του από τη στιγμή που ποντάρει χρήματα σε τυχερά παιχνίδια έχουν διαρρεύσει και δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερες υποψίες (δείτε εδώ). Για το γεγονός αυτό απάντησε για πρώτη φορά μέσα από την κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο ίδιος, το πρωί της Πέμπτης 15/2.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για την φωτογραφία με τα φρουτάκια

«Έρχονται άνθρωποι και θα έρχονταν πιο πολλοί αν δεν υπήρχε αυτή η προβολή από τα κανάλια χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα. Βιαστήκαμε πολύ. Πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν πάρα πολύ», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να πουλάει τις δωρεές σε πακιστανικά σούπερ μάρκετ, επισήμανε: «Θα ξεκινήσει η μήνυση σε αυτόν που τα είπε, θα καταλάβετε. Σε ανθρώπους που έχουν πει καταγγελτικά πράγματα για εμένα. Αυτούς που βγήκαν με πλάτη, τους γνωρίζετε εσείς, έτσι δεν είναι; Τα στοιχεία τους τα έχετε, άρα θα αναγκαστείτε να τα δώσετε στον Εισαγγελέα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την ενασχόλησή του με τον τζόγο και τα φρουτάκια: «Εισαγγελέας! Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για απάτη. Ποιες φωτογραφίες; Του 2013; Κοίτα πώς είμαι! Είδες τις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη.

Δεν με κατηγόρησε κάποιος και με ποιο δικαίωμα έβγαλαν δική μου φωτογραφία από το 2013-14 γι' αυτό το πράγμα; Προσωπική μου ζωή! Αν γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα. Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ μετρητά και μπορείς να φέρνεις μόνο 900, θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες των ανθρώπων. Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Δεν είμαι άγιος».

Δείτε επίσης: «Έπαιζε 2.000 ευρώ σε δύο ώρες, χωρίς να τον προβληματίζει καθόλου» - Θαμώνας πρακτορείου αποκαλύπτει για τον ιδρυτή του "Άλλου Ανθρώπου"