Ελένη Χατζίδου: «Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου...» - Σοκάρει με την εξομολόγηση της για το περιστατικό παρενόχλησης

«Δεν είχα τη δύναμη να φύγω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου...» - Σοκάρει με την εξομολόγηση της για το περιστατικό παρενόχλησης

Σε μία σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Πέμπτης 15/2, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, σχετικά με εμπειρία που είχε με συνάδελφό της, ο οποίος την άγγιξε σε επίμαχο σημείο ενώ εκείνη βρίσκονταν στη σκηνή.

Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube, όπου μεταξύ άλλων αναφέθηκε στην ψεύτικη εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι καλλιτέχνες (δείτε τι απάντησε για τις άφιλτρες φωτογραφίες που δημοσιεύει).

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο.

«Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε.

Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του.

Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία» κατέληξε στην σοκαριστική ιστορία της η Ελένη Χατζίδου.