Καίτη Γαρμπή - Χείμαρρος κατά των καλλιτεχνών: «Θα ντρεπόμουν να δείχνω ότι...»

«Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή - Χείμαρρος κατά των καλλιτεχνών: «Θα ντρεπόμουν να δείχνω ότι...»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή της Zoe Pre, στο YouTube με τίτλο "Κρίμα". Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την ψεύτικη εικόνα που βγάζουν προς τα έξω ορισμένοι καλλιτέχνες, την σχέση που έχει με τις γυναίκες αλλά και τα όρια που θέτει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Με αφορμή τα όσα είπε η Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σε μία σοκαριστική εξομολόγηση το πρωί της Πέμπτης 15/2, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, σχετικά με εμπειρία που είχε με συνάδελφό της, ο οποίος την άγγιξε σε επίμαχο σημείο ενώ εκείνη βρίσκονταν στη σκηνή (δείτε εδώ τι αποκάλυψε).

Η συνέντευξη στης Καίτης Γαρμπή

«Παρατηρώ ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, και να είναι κάτι άλλο. Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω.

«Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα. Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους "θάβω" και να τους απεχθάνομαι» ανέφερε αρχικά.

«Θαυμάζω τις γυναίκες και κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη» είπε για τις σχέσεις της με τις γυναίκες.

«Νιώθω άβολα όταν πηγαίνουμε κάπου έξω και για να με τιμήσουν παίζουν δικά μου τραγούδια. Τους ζητάω πάντα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική. Στις αγενείς και αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απαντάω. Έχω όρια, δεν μπορεί να σε ρωτάει κανείς τα πάντα ασέβαστα. Κάποια πράγματα είναι προσωπικά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Καίτη Γαρμπή.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.