Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Εγώ εσάς θα σας φιλούσα! Τέτοια μάτια και χείλη πού θα τα έβρισκα;» - Κοκκίνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με το φλερτ του

Άρχισαν οι φωνές και τα πειράγματα στο πλατό αμέσως, αλλά εκείνη αμήχανη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Εγώ εσάς θα σας φιλούσα! Τέτοια μάτια και χείλη πού θα τα έβρισκα;» - Κοκκίνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με το φλερτ του

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 15/2, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει την άποψή του για το νομοσχέδιο περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια που θα ψηφιστεί σήμερα.

Η συζήτηση, ωστόσο, μετατοπίστηκε γρήγορα, με τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης να εκμυστηρεύεται στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου το ενδιαφέρον του για εκείνη. Η ίδια κοκκίνισε και στο πλατό επικράτησε αμηχανία για δεύτερη φορά μετά το "φλερτ" στην Κατερίνα Καινούργιου από συνεργάτης της.

Το "πέσιμο" του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου

«Αντί να μονιάσουμε και να αγαπηθούμε, μαλώνουμε μεταξύ μας. Σκοτωνόμαστε! Όχι, ρε παιδιά, ελάτε να αγαπηθούμε, να φιληθούμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σώσουμε την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα, καθώς είχαν ανέβει οι τόνοι για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών (δείτε εδώ την ολοκληρωμένη άποψή του).

«Καλά… όχι να φιληθούμε όλοι έτσι άτακτα. Να φιληθούν οι στρέιτ εννοείτε, προφανώς», επισήμανε τότε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Εγώ εσάς θα σας φιλούσα. Τέτοια μάτια και τέτοια χείλη πού θα τα έβρισκα;», της απάντησε εκείνος, με τους πάντες να ξεσπούν σε επιφωνήματα και γέλια στο πλατό. «Σας ευχαριστώ. Τα τυχερά της δουλειάς είναι αυτά», σχολίασε εκείνη, φανερά αμήχανη, κοιτώντας την κάμερα χωρίς να ξέρει τι άλλο να πει, αφού άρχισαν όλοι να την "πειράζουν".