Μάγδα Τσέγκου για Γιώργο Παπαδάκη & Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, δείχνει μία ασέβεια! Νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά»

«Αυτό που κάνει η Μαρία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάγδα Τσέγκου για Γιώργο Παπαδάκη & Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, δείχνει μία ασέβεια! Νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά»

Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/2. Αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και, μεταξύ άλλων, σχολίασε και διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Εξέφρασε τη γνώμη της, λοιπόν, για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πετούν σπόντες ο ένας στον άλλο όσο βρίσκονται στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, με τις φήμες να θέλουν το κλίμα ανάμεσά τους να έχει αλλάξει (δείτε εδώ τον εκνευρισμό του τις προάλλες προς το πρόσωπό της).

Τα σχόλια της Μάγδας Τσέγκου για την "κόντρα" Παπαδάκη και Αναστασοπούλου

«Η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη έχουν πολύ κόντρα στον αέρα, γυρνάει την κοιτάει με ένα βλέμμα… Εμένα δεν με κοίταζε ο Αυτιάς έτσι. Και εκείνη τον Παπαδάκη. Αυτοί ψιλομπαίνουν ο ένας στον άλλο άγρια. Εμείς δεν το είχαμε ποτέ αυτό. Αυτό που κάνει η Μαρία δεν το έκανα ποτέ, δεν τολμούσα. Η Μαρία είναι δυναμική.

Εγώ δεν μπορούσα τότε. Ήμουν πιο μικρή, πιο μαζεμένη, έκανα πάντα ένα βήμα πίσω και τώρα το μετανιώνω. Ήταν λάθος. Έπρεπε την ώρα που ο Γιώργος Αυτιάς με έκοβε, να του απαντούσα. Αλλά δεν το έκανε και επίτηδες, έτσι είναι ο Γιώργος Αυτιάς.

Δεν μου αρέσει όμως αυτό που βλέπω το πρωί, δείχνει μία ασέβεια. Για να λέει ο Χασαπόπουλος ότι γίνεται επίτηδες, κάτι θα ξέρει. Εγώ νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά, γιατί είναι δύο δυναμικές προσωπικότητες και επαγγελματίες», είπε χαρακτηριστικά.

Και μιας που ανέφερε τον Γιώργο Αυτιά, επισήμανε: «Ο Γιώργος Αυτιάς μπορεί να αντέξει χωρίς τηλεόραση, είμαι σίγουρη. Μετά από τόσα χρόνια, πόση τηλεόραση να κάνεις πια; Πρέπει να κλείσεις και έναν κύκλο κάποια στιγμή, να κάνεις μία καινούργια αρχή. Όποιος και να πάρει τη θέση του, βέβαια, Αυτιάς δεν θα είναι».

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου - Τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα; Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η μεγάλη απόφαση