Χρίστος Αντωνιάδης: Εκείνος 53, εκείνη... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου

Είναι μαζί 16 χρόνια!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 15/2, ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο τραγουδιστής, μίλησε ανοιχτά, για τις εμμονικές θαυμάστριες που είχε στο παρελθόν, την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και την οικογένεια του. Μάλιτσα αποκάλυψε την διαφορά ηλικίας που έχει με την σύζυγό του (δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγησή του για την εξωσωματική)

Η διαφορά ηλικίας του Χρίστου Αντωνιάδη με την σύζυγό του

«Μου λείπουν τα παιδάκια μου και η γυναικούλα μου. Τους αποχωρίστηκα γιατί χρειάζεται να δουλεύω για να τους τα παρέχω όλα. Έχω ακούσει διάφορα σχόλια, να λένε ότι άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά για να κάνω ζωάρα. Από μικρός έλεγα πως θα παντρευτώ στα 40 και έτσι έγινε, ήρθε μόνο του, κάποια στιγμή, βαρέθηκα να είμαι μονός».

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 16 χρόνια, φτάσαμε κοντά στον χωρισμό αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Είναι τέλεια η πατρότητα, τα πρώτα χρόνια τα παιδιά ανήκουν στη μανούλα».

«Είχα εμμονικές θαυμάστριες, με έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ που ήμουν με τη γυναίκα μου, είχα πάει στην αστυνομία. Είχε έρθει μια θαυμάστρια φορώντας καμπαρτίνα και από μέσα φορούσε μόνο ένα δίχτυ. Όταν είδα τη γυναίκα μου παιίξαμε παιχνίδι με τα μάτια και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε. Το σεξ στην αρχή της σχέσης είναι καθοριστικό, κάνεις παντού, στα πατώματα, στην κουζίνα, στο σαλόνι. Όταν έρχεται η αγάπη στην σχέση λίγο βαριέσαι, λέω πάντα αλήθεια» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι δύσκολη συνεργάτιδα, έχουμε "μανουριάσει" αλλά την αγαπάω και με αγαπάει. Μερικές φορές αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να της τα εξηγήσεις παραπάνω» είπε στο τέλος για την γνωστή τραγουδίστρια.

Η εξομολόγηση για την συζυγό του

Ο τραγουδιστής παλιότερα σε συνέντευξή του στην Super Κατερίνα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε με την αγαπημένη του χωρισμένοι για μια περίοδο, ωστόσο τα ξανά βρήκαν και δημιούργησαν την δική τους οικογένεια.

«Είναι γλύκες. Είμαι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Από την εποχή που παντρευτήκαμε θέλαμε να κάνουμε παιδί. Δεν το είχαμε αποκλείσει απλώς, για κάποιον ανεξήγητο τότε λόγο δεν γινόταν με φυσιολογικό τρόπο. Τελικά, υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού έγινε εξωσωματική. Εγώ η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο σκεπτικός με αυτό. Ενημερώθηκα σωστά, έκανα τα ραντεβού μου και όλα καλά.

Με τη γυναίκα μου θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας και έχουμε πάνω από 10 χρόνια γάμου. Υπήρξε μια περίοδος σχεδόν χωρισμού, είχαμε χωρίσει για λίγο τα τσανάκια μας αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά» είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.