«Μετά την πρώτη εξωσωματική ανακαλύψαμε ότι...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση του ο Χρίστος Αντωνιάδης

«Η γυναίκα μου έταξε τα παιδιά μας στον Άγιο Εφραίμ και στον Άγιο Ραφαήλ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του, μέχρι να αποκτήσουν τα παιδιά τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Αντωνιάδη για τις εξωσωματικές

«Στην αρχή πίστευα ότι στα κέντρα εξωσωματικής πηγαίνουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά ιατρικά θέματα. Αυτό που είδα όμως πηγαίνοντας εκεί ήταν μια μεγάλη αναμονή από νεότατα ζευγάρια και κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν έχει ηλικία. Αυτή τη στιγμή είναι ουρές από νέα ζευγάρια που πηγαίνουν εκεί. Εμείς δεν γνωρίζαμε τι πρόβλημα έχουμε, γιατί ο γυναικολόγος δεν το έβρισκε.

Θεωρούσε πως μπορούσαμε να πιάσουμε κανονικά. Μετά την πρώτη εξωσωματική όμως ανακαλύψαμε ότι υπήρχε κάποιο θέμα, το οποίο δεν μπορούσε να φανεί πιο πριν. Έτσι με την δεύτερη φορά πιάσαμε τα παιδιά. Ήμασταν τυχεροί σε αυτό. Θα πω ότι στα σωστά κέντρα γίνεται δουλίτσα, αλλά αν μετά από 3-4 φορές δεν καρποφορήσει το θέμα, καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για τη συνέχεια, γιατί ταλαιπωρείται πολύ ο οργανισμός της γυναίκας με επαναλαμβανόμενες εξωσωματικές. Έτσι μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα υγείας στο μέλλον», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα παιδιά του, αποκάλυψε: «Η γυναίκα μου έταξε τα παιδιά μας στον Άγιο Εφραίμ και στον Άγιο Ραφαήλ, γι’ αυτό κι έχουν ονόματα πολύ χαρακτηριστικά. Το ένα λέγεται Κωνσταντίνος-Εφραίμ και το άλλο Γιώργος-Ραφαήλ. Πιστεύω στον Θεό, αλλά όχι σαν τη γυναίκα μου».

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη μίλησε και για την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που πέθανε στα χέρια του και μετά έπρεπε να τραγουδήσει.

Φωτογραφίες από τα βαφτίσια των παιδιών τους

Χρίστος Αντωνιάδης και Αφροδίτη Τσώνου βάφτισαν τα δίδυμα μωράκια τους παρουσία στενών συγγενών και φίλων στις 16/7 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο (δείτε την φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Τα δίδυμα αγοράκια του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Κωνσταντίνος Εφραίμ και Γιώργος Ραφαήλ. Όσον αφορά τους νονούς, ήταν φίλοι του ζευγαριού. Συγκεκριμένα η Σαμάνθα, ο Peter Κολονέλος, η Αγγελική Βάρδα, ο Γιάννης Βάσος και η Κατερίνα Ρομπωτή.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έπλεε σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, όπως και η Αφροδίτη Τσώνου η οποία έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο λευκό φόρεμα της.

Χρίστος Αντωνιάδης Αφροδίτη Τσώνου βάφτιση παιδιών

Χρίστος Αντωνιάδης Αφροδίτη Τσώνου παιδιά

Χρίστος Αντωνιάδης Αφροδίτη Τσώνου βάφτιση διδύμων