Αποστολία Ζώη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ωραίο παιδί, αλλά...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποστολία Ζώη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ωραίο παιδί, αλλά...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Αποστολία Ζώη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 15/2 και σε αυτή μίλησε για την καριέρα της, μιας που κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τους συντρόφους της.

Μίλησε, μάλιστα, με ονόματα για κάποιους από τους άνδρες της εγχώριας showbiz τους οποίους θεωρεί ωραίους, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις περί απιστίας και τρομακτικές καταστάσεις που μπορεί να έχει ζήσει με εμμονικούς θαυμαστές.

Οι δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το καινούργιο μου τραγούδι, το "Δεν είσαι εδώ’, το λατρεύω και ανυπομονώ», είπε αρχικά και έπειτα εξομολογήθηκε: «Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, δεν ξέρω πώς, μάλλον επειδή με ακολουθήσε από το θέατρο που έπαιζα τότε. Έβλεπα αυτόν τον άνθρωπο να είναι κρυμμένος έξω από το σπίτι μου, δεν έμπαινε. Έγινε 3-4 φορές. Κάποια στιγμή τον είδα να περνάει με το αμάξι και έτυχε εκείνη την ώρα να πετάω τα σκουπίδια. Ήταν τρομακτική η όλη κατάσταση».

Για τις "κατινιές" που μπορεί να έχει κάνει σε σχέση της, δήλωσε: «Κάποια στιγμή είχαν έναν σύντροφο και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά εγώ το καταλάβαινα. Έχω χωρίσει, λοιπόν, με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να καταλάβω αν είμαι τρελή ή όχι. Αποφάσισα να τον παρακολουθήσω. Αυτό το έκανα και, φυσικά, είχα δίκιο».

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα…».

Δείτε επίσης: «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου...» - Ραγίζει καρδιές η Αποστολία Ζώη για τον θάνατο των γονιών της

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, επισήμανε: «Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, δεν με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα» και τότε ο δημοσιογράφος την ρώτησε ποιους διάσημους Έλληνες θεωρεί ωραίους:

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίο παιδί, αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδερφό και τώρα που λέμε για αδέρφια, θα πω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που τον έχω σαν αδερφό μου και θέλω να του κάνω διαφήμιση και είναι κούκλος», απάντησε.

Και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι ευτυχώς, αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».

Δείτε επίσης: «Με πας κατευθείαν στο κίτρινο...» - Η αντίδραση της Αποστολίας Ζώη σε ερώτηση για τα προσωπικά της