«Αγαπημένη μου Ζωζώ δεν ξεχνώ την αγάπη μας...» - ''Ρίγη'' συγκίνησης με τα μηνύματα για την Σαπουντζάκη

Ανησυχία με την είδηση της νοσηλείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται από εχθές, Τετάρτη 14/2 σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία, που αισθάνθηκε την Τρίτη 13/2 η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για της κουμπάρας της για την υγεία της).

Η είδηση, πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της και ειδικότερα το γεγονός πως χρειάστηκε να μπει στην εντατική προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους φίλους και στο κοινό της.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσους θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης την Πέμπτη 15/2 μέσα από το Super Κατερίνα ήταν και η συνάδελφος της, Δέσποινα Στυλιανόπουλου μιλώντας με λόγια αγάπης για την αγαπημένη της Ζωζώ.

Τα συγκινητικά λόγια γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Αγαπημένη μου Ζωζώ, σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Δεν ξεχνώ τη συνεργασία μας, την αγάπη μας. Σου εύχομαι περαστικά, σιδερένια και σου εύχομαι πολύ γρήγορα να σε δούμε πάλι στη σκηνή να μας τραγουδάς, να μας διασκεδάζεις. Ξέρω ότι έχεις κέφι για ζωή και είναι τόσο εύκολο αυτό που έχεις, που θα το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα», είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Την έβαλαν στην εντατική χθες!»

«Ίσως να είναι καλύτερα, είναι πολύ καλύτερα παραμένει στο νοσοκομείο, περιμένουμε να μας δώσουν οδηγίες οι γιατροί. Την Τρίτη που ο μήνας είχε 13, όπως είχε πει η Ζωζώ σε τραγούδι της, αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία.

Είχε ετοιμάσει την τουαλέτα της και ήμασταν έτοιμοι να πάμε σε γύρισμα σε εκπομπή. Με πήρε και μου είπε ότι δεν ήταν καλά, είχε χαμηλή πίεση 8. Είχε υπόταση. Φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε επειγόντως στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο δεν την αφήνουν να φύγει. Έπαιρνε χάπι για την πίεση. Μπορεί να είχε αγχωθεί λόγω της εκπομπής, που είχε.

Η Ζωζώ επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία είναι λίγο αγχωμένη. Την έβαλαν στην εντατική χθες για να έχει περισσότερη φροντίδα, τώρα είναι σε δωμάτιο», είπε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.