Έλενα Παπαρίζου: Ταλαιπωρήθηκε πολύ και δεν το μοιράστηκε ποτέ - Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 19 χρόνια

Την περίοδο που διαγωνίστηκε στην Eurovision

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό site μιλώντας για την ζωή και την καριέρα της. Την Πέμπτη 15/2 προβλήθηκε στο Breakfast at star απόσπασμά με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision και την κατάκτηση της πρώτης θέση ανέφερε, πως αφενός είχε απολαύσει την όλη διαδικασία, αφετέρου είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα κατά την προετοιμασία της (δείτε εδώ τη γυναίκα ''σωσία'' της).

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου λόγω των έντονων προβών, που έκανε εκείνη την περίοδο έφτασε στο σημείο να έχει κενά μνήμης. Έτσι λοιπόν, η ίδια θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά αν θα λάμβανε ξανά μέρος στο διαγωνισμό μουσικής μιας και είχε επιπτώσεις στη ζωή και στην υγεία της.

Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για το πρόβλημα που της προκάλεσε η συμμετοχή της Eurovision

«Γενικότερα ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχω απώλεια μνήμης από την πολλή δουλειά και την αϋπνία. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα επισκεφθεί 17 χώρες, ήμουν πρέσβειρα τουρισμού και επίσης δούλευα νύχτα και ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Ο απόηχος είναι απόλαυση.

Αν είχα το σωστό τραγούδι θα έπαιρνα ξανά μέρος. Για εμένα η Ελλάδα και η Κύπρος είναι μία χώρα, αλλά και η Σουηδία είναι η χώρα που γεννήθηκα, που μου έχει προσφέρει όλη την παιδεία, από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι η πατρίδα μου», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Οι αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby botox κτλπ. Και θα σου πω κάτι, αν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Απλά όσο να 'ναι τα πράγματα πέφτουν, έπεσε λίγο το ματάκι. Δεν είναι κάτι κακό, απλά θεωρώ, πως οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε αρκετές φορές πριν, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινάμε και να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Αυτό, που είπα πριν, όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας», είχε πει η Έλενα Παπαρίζου πριν από μήνες στον Τάσο Ριζόπουλο και στο #Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1, της οποίας αποσπάσματα προβλήθηκαν στο Happy Day.