Χριστίνα Λαμπίρη: «Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία» - Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου του ALPHA για τα αρνητικά σχόλια

Η νέα της ζωή μακριά από την τηλεόραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: «Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία» - Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου του ALPHA για τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος του ALPHA βρήκε την ευκαιρία να της κάνει κάποιες ερωτήσεις. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αναφέρθηκε στη νέα της ζωή, έχοντας αφήσει πλέον την τηλεόραση για τα καλά πίσω της.

Ρωτήθηκε, ωστόσο, εάν παρακολουθεί τα προγράμματα που προβάλλονται και εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει ακούσει και να την έχει ενοχλήσει, ωστόσο εξήγησε πως δεν παρακολουθεί τίποτα πια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

«Πλέον είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας στον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και έχω δύο υπέροχα εγγόνια. Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Τώρα που το λέω, το συνειδητοποιώ», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στα σχόλια που γίνονται από πρόσωπα της τηλεόρασης και στην ενόχλησή της, επισήμανε: «Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου. Ήταν που ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω, αλλά τώρα ειλικρινά έχω χάσει τα πάντα, δεν ξέρω τι γίνεται στην τηλεόραση. Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία. Όταν ήμουν εγώ στην τηλεόραση και άκουγα κάποιον να λέει ότι δεν βλέπει τηλεόραση, αναρωτιόμουν αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τηλεόραση, τελικά όμως υπάρχουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια, πριν από λίγο καιρό, βρέθηκε στο στόχαστρο του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος τα έβαλε μαζί της για τον τρόπο που μεγάλωσε την κόρη της (δείτε εδώ την αδιανόητη επίθεσή του), με το παιδί της να παίρνει ανοιχτά θέση (δείτε εδώ την απάντησή της), ενώ εκείνη επέλεξε να κρατήσει απόσταση από όλο αυτό.