Ελένη Μενεγάκη: «Όσο ψηλά έχεις φτάσεις κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που...»

«Δεν σβήνεται αυτό που έχεις κάνει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Όσο ψηλά έχεις φτάσεις κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που...»

Το σχόλιο της σχετικά με τον πρωταθλητισμό που κάνει ο καθένας από εμάς στη ζωή, έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2. Αφορμή στάθηκε το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τίτλο «Giannis: The marvelous journey», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής λέει την ατάκα: «Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή αλλά εγώ το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω σκληρά για να επιβιώσω, γιατί φοβάμαι ότι θα τα χάσω όλα αυτά»

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον πρωταθλητισμό

«Όλοι οι άνθρωποι που κάνουμε πρωταθλητισμό σε κάτι, ο καθένας στη διαδρομή του, όσο ψηλά έχει φτάσει στο να βρεθεί κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν», ανέφερε αρχικά

Δείτε επίσης: Μεγάλη συγκίνηση για το Γιάννη Αντετοκούνμπο - ''Λύγισε'' μπροστά σε πλήθος κόσμου ο αθλητής (Bίντεο)

«Δεν σβήνεται αυτό που έχεις κάνει, δεν σβήνεις αυτό που είσαι αλλά κάποια στιγμή ολοκληρώνει τον κύκλο του. Μπορεί κι αυτή η αλλαγή λοιπόν να σημαίνει πολλά για όλους μας» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το σπίτι του Γιάννη στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι

Ο Γιάννης και η Μαράια Ριντλσπρίνγκερ αγόρασαν το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα φανταστικό σπίτι στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.