Κάτια Ταραμπάνκο – Αποκάλυψε τους λόγους που δεν πήγε στο Survivor: «Με ενοχλεί ο τσακωμός και το “μπούρου-μπούρου”»

Αναφέρθηκε και στις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο – Αποκάλυψε τους λόγους που δεν πήγε στο Survivor: «Με ενοχλεί ο τσακωμός και το “μπούρου-μπούρου”»

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά έδωσε συνέντευξη η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μίλησε για όλα. Την υποκριτική, το Survivor και την ακραία ζήλεια που έχει βιώσει από σύντροφό της.

«Ετοιμάζουμε μια πάρα πολύ ωραία παράσταση, ξεκινάω την υποκριτική που ήθελα από παιδί. “Ή με εμένα ή με καμία”, μιλάμε για μία εμμονική αγάπη, μία γυναίκα που αγαπάει εμμονικά», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Και συμπλήρωσε με αποκαλύψεις για τις δικές της όμορφες και άσχημες εκδηλώσεις θαυμασμού: «Το πιο ακραίο που έχουν κάνει για μένα ήταν στα γενέθλιά μου που ξύπνησα και το δωμάτιό μου ήταν τίγκα στα λουλούδια. Ήρθε κυριολεκτικά φορτηγό με λουλούδια και γλάστρες, κουβαλάγαμε όλοι μαζί. Έχω αντιμετωπίσει ακραία ζήλια σε σχέση μου, ειδικά για τη δουλειά μου, με ρωτούσε πού φωτογραφίζομαι, ποιος είναι ο φωτογράφος, ποιος θα με βάψει, ποιος θα με ντύνει... Αυτό με βοηθάει να υποδυθώ την εμμονική, γιατί στο θεατρικό είμαι εγώ εκείνη που ζηλεύει πολύ άσχημα».

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η ερωτική επαφή δεν είναι υπερεκτιμημένη, αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, χωρίζεις»

Πώς σχολίασε η Κάτια Ταραμπάνκο το φετινό Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε στη συνέχεια για το Survivor, στο οποίο είχε λάβει δύο φορές συμμετοχή: «Άνοιξα μια μέρα το φετινό Survivor, το είδα, και αυτό που με ενοχλούσε σε μεγάλο βαθμό ήταν η βαβούρα του τσακωμού και το “μπούρου-μπούρου”. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που με ενοχλούσε και όταν ήμουν εκεί στο Survivor. Για κάποιους θα πρέπει να θεωρείται κανονική δουλειά το Survivor».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και τους λόγους που δεν δέχτηκε την πρόταση που της έγινε: «Επειδή προέκυψε η παράσταση, και πράγματα που θέλω να κάνω στην υποκριτική, θεώρησα καλύτερο να μην πάω φέτος και να κλείσει ο κύκλος με την αποχώρησή μου στη δεύτερη συμμετοχή μου. Φέτος δεν κάνει νούμερα, γιατί ο κόσμος βλέπει ξανά και ξανά τα ίδια πρόσωπα, ξέρει πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα και η Κατερίνα. Λογικό να βαριούνται. Ας κάνουν κάτι διαφορετικό ή ένα διάλειμμα».