Χριστίνα Σάλτη: «Με μπερδεύουν με την Μαρίνα Σάττι, μου έλεγαν ότι θα πάω στη Eurovision»

Τι λέτε, μοιάζουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, όπου μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, για την ομοιότητά της με την Μαρίνα Σάττι και το γεγονός ότι της λένε πως θα πάει στην Eurovision με αυτήν την αφορμή.

«Είχαμε στείλει τραγούδι για την Eurovision το 2018 και τότε ήθελαν ελληνικό στίχο στην ΕΡΤ. Αλλά δεν προέκυψε. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά πάντα λέω ότι αν μου γινόταν πρόταση εννοείται ή ότι θα ξαναέστελνα κάτι που να είχε πολύ ενδιαφέρον, εκείνο ήταν έθνικ με ελληνικό στίχο. Τελείως pop δεν είμαι, αν και έχω υποστηρίξει pop κομμάτια στο ξεκίνημα», αποκάλυψε στην αρχή η Χριστίνα Σάλτη.

Για να συμπληρώσει: «Πάντα είμαι πιο κοντά στο λαϊκό τραγούδι, λόγω ποντιακής καταγωγής και ακουσμάτων, επειδή είμαι και από το Αγρίνιο. Σαν φυσιογνωμία και σαν προσωπικότητα είμαι πιο αλέγκρα, δεν θα έπειθα πολύ τότε. Στην αρχή ήμουν πιο κοριτσάκι, βλέπω παλιά μου βίντεο και λέω “Τι γλυκούλα που ήσουν”».

Δείτε επίσης: Χριστίνα Σάλτη: «Μου έδωσε μεροκάματο, ενώ...» - Η αποκάλυψη της για την Πάολα

Η Χριστίνα Σάλτη στήριζει τη Μαρίνα Σάττι!

Η κουβέντα πήγε στην επικείμενη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, με την Χριστίνα Σάττι να δηλώνει σχετικά: «Αρχικά να πω ότι μας μπερδεύουν συνέχεια. Μου έλεγαν “Α, η Σάλτη πάει στην Eurovision”; Όχι, ρε παιδιά είναι η Σάττι! Πολλές φορές μου λένε: “Θα την πεις την Μάντισσα”; Είναι ομόηχα γιατί είναι Μαρίνα και Χριστίνα και Σάττι-Σάλτη».

Όπως κατέληξε, στηρίζει τη συμμετοχή της, και πιστεύει πως θα κάνει σπουδαία πράγματα στη Eurovision: «Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική καλλιτέχνης με παιδεία μουσική και σοβαρή. Είναι παραγωγός και ξέρω ότι έχει κάνει σπουδές, είναι πολύ καλή και θεωρώ ότι θα δείξει κάτι διαφορετικό»