Γιώργος Σαμπάνης – Η τρυφερή ανάρτηση με την Ιωάννα Σαρρή: «Τι είναι ο έρωτας για εσάς;»

Δεν κρύβουν πόσο αγαπημένοι είναι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι φουλ ερωτευμένοι, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το δείξουν, παρά με μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μπορεί η γιορτή του έρωτα να ήταν χθες, ωστόσο το εντυπωσιακό μοντέλο επέλεξε σήμερα να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους από βραδινή έξοδο, με τις εικόνες να αξίζουν όσο χίλιες λέξεις. Δείτε εδώ τι δήλωνε πρόσφατα ο τραγουδιστής για την σχέση τους και το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν οικογένεια.

Το ζευγάρι γενικά κρατάει διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα, αλλά δεν κρύβει τον έρωτά του, έχοντας κάνει πρόσφατα τρυφερές δηλώσεις, ενώ δεν διστάζουν να ποζάρουν και μαζί όταν προκύπτει αφορμή. Ντυμένη στα κόκκινα η Ιωάννα Σαρρή, ποζάρει έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Σαμπάνη και δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Τι είναι ο έρωτας για εσάς; Χρόνια πολλά για χθες, Βαλεντίνοι».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Γιώργος Σαμπάνης: Ασύλληπτο περιστατικό με φαν - «Ερωτευμένη θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι...»

Η Ιωάννα Σαρρή παρούσα και στην μεγάλη βραδιά του Γιώργου Σαμπάνη

Είναι αχώριστοι, κάτι που φάνηκε και πριν από έναν μήνα, στην προγραμματισμένη prive εκδήλωση για την απονομή πολυπλατινένιου δίσκου για το άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «Λες και με ξέρεις». Εξυπακούεται πως το «παρών», στο κέντρο όπου εμφανίζεται αυτήν την περίοδο με την Δέσποινα Βανδή, έδωσαν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι τραγουδιστές, που θέλησαν να τον τιμήσουν. Μία παρουσία ωστόσο ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος...

Η Ιωάννα Σαρρή τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, με ένα εντυπωσιακό ξώπλατο ροζ φόρεμα και γουνάκι στα μανίκια, που κατέληγαν τυλιγμένα γύρω από τη μέση του αγαπημένου της. Ο Γιώργος Σαμπάνης χαμογελούσε κρατώντας αγκαλιά την επί δύο χρόνια σύντροφό του, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την παρουσία της στο GNTM και πλέον είναι σταθερά στο πλευρό του σε κάθε βήμα.