Δήμητρα Βαμβακούση: Στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της τρολάρει την ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Μου είπε ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/dimitravmk
instagram/dimitravmk

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς πριν από λίγες μέρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η κορούλα τους θα πάρει το όνομα Ουρανία, από την μητέρα του Ντάνου που έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες ώρες μετά τον γάμο τους.

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από όμορφες στιγμές, με την Δήμητρα Βαμβακούση να αφοσιώνεται στην φροντίδα της νεογέννητης κόρης της με τις γνωστές... παρενέργειες που προκύπτουν για τον ύπνο μίας νέας μητέρας. Όπως δηλώνει και η ίδια, χρειάζεται χρόνο για να νιώσει έτοιμη.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα στιγμιότυπο από τη νέα καθημερινότητά της (σε προηγούμενη ανάρτηση δεν είχε δείξει το πρόσωπό της), και μπορεί να έδειχνε ότι χρειάζεται ξεκούραση, παρόλα αυτά λίγη σημασία έχει αυτό για τον άντρα της ζωής της, που τη θεωρεί ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Οι ευχές των επωνύμων για την γέννηση της κόρης τους

Η Δήμητρα Βαμβακούση βέβαια τον... τρόλαρε, ανεβάζοντας τα λόγια του και συμπληρώνοντας με χιούμορ: «Μου είπε ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο... Εν τω μεταξύ η ομορφιά μου». Να πούμε βέβαια ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την γοητεία της.

Δείτε το βίντεο:

Διαρκώς δίπλα στην Δήμητρα Βαμβακούση ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του και μάλιστα πρόσφατα έκανε την πρώτη του τρυφερή ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου ταΐζοντας το μωρό (δείτε εδώ το βίντεο). Στη συνέχεια, την Τρίτη 13/2 η Δήμητρα έκανε repost το post στο δικό της προφίλ στο instagram και μάλιστα έγραψε τα πρώτα της συγκινητικά λόγια μετά τον τοκετό, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον σύζυγό της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος, που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.