Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Οι ευχές των επωνύμων για την γέννηση της κόρης τους

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μία τρυφερή ανάρτηση είχε κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χθες (13/2) με την νεογέννητη κόρη του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρώτος νικητής του Survivor, μαζί με την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Στη συνέχεια η νέα μανούλα έκανε repost το post στο δικό της προφίλ την ανάρτηση γράφοντας τα πρώτα της συγκινητικά λόγια μετά τον τοκετό, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον σύζυγό της (δείτε εδώ το InstaStory της).

Οι ευχές των επωνύμων στην ανάρητση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Φυσικά η δημοσίευση του Γιώργου Αγγελόπουλου γέμισε με ευχές τόσο από φίλους, συγγενείς και ακόλουθους, όσο και από τους έλληνες επώνυμους που έσπευσαν να εκφράσουν την χαρά τους στο ζευγάρι για το ευτυχές γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου.

ΕΥΧΕΣ
ΕΥΧΕΣ
ΕΥΧΕΣ

Τα πρώτα λόγια του Αγγελόπουλου μετά τον τοκετό

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Αυτός αποφασίσει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει», συμπλήρωσε, σχολιάζοντας το γεγονός πως η κόρη του γεννήθηκε μια ημέρα πριν τα γενέθλια της μητέρας του που έχει φύγει από την ζωή.

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Νονός θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας», ανέφερε συγκινημένος ο Αγγελόπουλος στο Πρωινό ΣουΣού.