Δήμητρα Βαμβακούση: «Χρειάζομαι χρόνο...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Το δημόσιο ευχαριστώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς εδώ και λίγες ημέρες το ζευγάρι ζει το θαύμα της ζωής έχοντας αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι, την κόρη τους (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νονός της).

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του και μάλιστα την Δευτέρα 12/25 ο ίδιος έκανε την πρώτη του τρυφερή ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου ταΐζοντας το μωρό (δείτε εδώ το βίντεο).

Στη συνέχεια, την Τρίτη 13/2 η Δήμητρα έκανε repost το post στο δικό της προφίλ στο instagram και μάλιστα έγραψε τα πρώτα της συγκινητικά λόγια μετά τον τοκετό, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον σύζυγό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννηση της κόρης της

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος, που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Τα πρώτα λόγια του Αγγελόπουλου μετά τον τοκετό

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Αυτός αποφασίσει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει», συμπλήρωσε, σχολιάζοντας το γεγονός πως η κόρη του γεννήθηκε μια ημέρα πριν τα γενέθλια της μητέρας του που έχει φύγει από την ζωή.

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Νονός θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας», ανέφερε συγκινημένος ο Αγγελόπουλος στο Πρωινό ΣουΣού.