Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Είναι πηγή ενέργειας ο έρωτας, έτρωγα μία φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη»

«Κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/garifalia.kalifoni
Instagram/garifalia.kalifoni

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, αλλά και την αρχή της σχέσης τους στο νέο βίντεο του «Raw House» στο YouTube, όπου έκανε makeup με την τραγουδίστρια Marseaux.

«Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Με ενοχλεί όταν πετάνε σπόντες και με ρωτάνε γιατί δείχνω τη σχέση μου. Το celebrity crush μου είναι το αγόρι μου, ο Χρήστος Μάστορας. Θα έλεγα κανέναν άλλον;», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση τους. «Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο, δεν υπήρχε. Κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλά-τραλαλό. Πετούσα. Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας για μένα, όταν είμαι ερωτευμένη είμαι στο peak της έμπνευσης και της παραγωγικότητας. Όταν δεν είμαι, απλά πάω στη δουλειά μου σαν ρουτίνα», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάστορα για τον Άγιο Βαλεντίνο - Αδημοσίευτα βίντεο με τα τρυφερά τετ - α- τετ

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μιλάει για έρωτα και χωρισμό

Στη συνέχεια ανέφερε το σημαντικότερο στοιχείο σε μία σχέση: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι και από τις δύο πλευρές, και αλληλοκατανόηση», ενώ για τους χωρισμούς της ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ δράμα. Από την πλευρά του άλλου έχει υπάρξει δράμα, να κλαίει, να μου λέει “δεν θέλω να χωρίσουμε”, και όλα αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι, ούτε το νιώθω. Είμαι στη φάση που συζητάω με την ψυχολόγο μου ότι μπορεί και να θέλω για μία ζωή να μην κάνω οικογένεια και παιδιά. Είμαι πιο κοντά σε αυτό, βέβαια είμαι 27 ακόμα, δεν έφτασα 40. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω χρόνο και να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη».