Γιάννης Πουλόπουλος: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον σύντροφό του

Μετά την απόφαση για την ισότητα στον γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον σύντροφό του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος - όπως έχει εξομολογηθεί - εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί σχέση, την οποία ωστόσο κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο σύντροφος του δεν είναι από το χώρο της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, ήταν από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

Με αφορμή λοιπόν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο και την τεκνοθεσία που υπερψηφίστηκε με 176 "ναι", 76 "όχι" και 2 παρών το βράδυ της Πέμπτης 15/2, ο δημοσίευσε δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο του.

Η φωτογραφία του Γιάννη Πουλόπουλου με τον σύντροφό του

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συντρόφου του και να λέει με χαρά «Ναι, δέχομαι». Ο Γιάννης Πουλόπουλος να σημειώσουμε πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο του και σκοπεύουν να παντρευτούν στην Μύκονο, όπου ο δημοσιογράφος διαθέτει και το δικό του ξενοδοχείο (δείτε το εδώ).


Η φωτογραφία από το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τις ερωτικές του προτιμήσεις αλλά και για τον σύντροφό του με την οποίο έχουν συνάψει το σύμφωνο από το 2016. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook από εκείνη την ημέρα, προκειμένου να τοποθετηθεί και να εκφράσει τις δικές του σκέψεις.

"Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους.

Μια από αυτές, η @olympiakrasagaki , ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το "μισό μου πορτοκάλι".
Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη!
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"

Δείτε εδώ την ανάρτησή του