Ιεροκλής Μιχαϊλίδης: «Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό!», «Εντάξει, ας με κράξουν» - Έντονη παρατήρηση από τη Νέγκα στο σχόλιο του ηθοποιού

«Με το πολιτικώς ορθό με έχουν τρελάνει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιεροκλής Μιχαϊλίδης: «Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό!», «Εντάξει, ας με κράξουν» - Έντονη παρατήρηση από τη Νέγκα στο σχόλιο του ηθοποιού

Ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 15/2 στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφορικά με τη ζωή, την καριέρα του αλλά και τα κατά καιρούς πάθη του.

Είναι γνωστό όπως έχει πει ο Μιχαϊλίδης και σε παλιότερη συνέντευξή του, πως εκτός από τα ναρκωτικά έχει δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο στο οποίο θα μπορούσε να εθιστεί με το τσιγάρο να αποτελεί πολύ μεγάλη του αγάπη.

Την ώρα λοιπόν που ο ηθοποιός μιλούσε για το τσιγάρο και το την πίπα, που κάπνιζε η Αθηναΐδα Νέγκα, παρουσιάστρια της εκπομπής αισθάνθηκε πως ο καλεσμένος της έκανε σεξιστικό σχόλιο - επισημαίνοντάς του το στον αέρα του Action 24.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για #MeToo - "Ξέρω περίπτωση που κατηγορήθηκε άδικα"

Το σχόλιο του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη που θεωρήθηκε σεξιστικό

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά καπνίζω ακόμα. Πίπα έκανα για χρόνια. Με ρωτούσαν γιατί καπνίζω πίπα. Έχει πολύ δύσκολο κάπνισμα, πρέπει να μάθεις, να κάνεις σεμινάριο. Έχει φασαρία πολύ. Νόμιζαν ότι το κάνω από στυλ. Σε ρόλο τη χρησιμοποίησα σε ένα έργο, που κάπνιζα πίπα όταν μου το είχε ζητήσει σκηνοθέτης. Είμαι εξαρτημένος μόνο ναρκωτικά δεν έχω κάνει. Μου έχει μείνει μόνο το τσιγάρο, καπνίζω όλα τα υποκατάστατα. Με ρώταγαν γιατί καπνίζω πίπα και έλεγα ότι θα πάει καλύτερα η καριέρα μου», είπε ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης.

«Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό, αλλά τέλος πάντων...», του απάντησε η Νέγκα.

«Εντάξει, ας με κράξουν. Με το πολιτικώς ορθό με έχουν τρελάνει....Στην παρέα μας δεν μπορούμε να λέμε....», είπε ο Ιεροκλής.

«Δεν είναι σεξιστικό. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι κάτι που κάνουν όλοι», κατέληξε η Νέγκα.

Η εξομολόγηση του Μιχαηλίδη για τις καταχρήσεις

«Το μόνο παράπονο, που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστική, διατροφή και καταχρήσεις. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα κατά καιρούς τα έκανα σε υπερθετικό βαθμό. Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα, το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Αλλά ήταν απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα», είχε πει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πριν καιρό στο The 2night show.