Αύγουστος Κορτώ: Έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του - Η φωτογραφία του ζευγαριού το βράδυ που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ διαφορετική ημέρα ήταν η Πέμπτη 15/2 για τον Αύγουστο Κορτώ και τον σύντροφό του, καθώς το ζευγάρι ανακουφίστηκε μετά το άκουσμα της είδησης, πως υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο που αφορά στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο συγγραφέας και ο αγαπημένος του είναι μαζί στη ζωή εδώ και 20 χρόνια (δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους) και πλέον θα έχουν νόμιμα το δικαίωμα να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, ο Αύγουστος Κορτώ λίγο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του δημοσιεύοντας μάλιστα δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η πρόταση γάμου του Αύγουστου Κορτώ στον σύντροφό του

«Παντρέψου με», έγραψε ο Αύγοστος Κορτώ.

«Ανοίγω ίνμποξ και βλέπω "Φτου σου πο@στη! Είσαι...»

Ο συγγραφέας είχε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τη σεξουαλικότητά του και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος, που δέχτηκε τον Δεκέμβριο του 2021 ένα σεξιστικό και άκρως ομοφοβικό σχόλιο, το οποίο είχε μοιραστεί στη συνέχεια δημόσια με μία ανάρτησή του στο Facebook.

«Σάββατο πρωί, μην ανοίξει το μάτι μια μέρα χαλαρά, ανοίγω ίνμποξ και “ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΣΟΥ”.

Αφενός, αν το φύλο είναι τέτοιας κοψιάς, ΕΥΤΥΧΩΣ που το πρόδωσα.

Αφετέρου, από ψυχαναγκαστική εμμονή στην ορθογραφία, δεν πρόδωσα ΠΟΤΕ το φύλλο μπουγάτσας της πατρίδας μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.