Νόνη Δούνια: «Είναι κάτι που θα το ανακοινώσει ο...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Η νέα πρόταση που προέκυψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νόνη Δούνια: «Είναι κάτι που θα το ανακοινώσει ο...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star με την ίδια να αποκαλύπτει την Παρασκευή 16/2 για πρώτη φορά αν αποχωρεί από την εκπομπή του Mega, Ακόμα δεν είδες τίποτα που παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ακουστεί, πως η πρώην βουλευτής και παρουσιάστρια θα αφήσει τη θέση της από το πάνελ της εκπομπής (δείτε εδώ αναλυτικά) με την Νόνη Δούνια να εξηγεί σε κάθε περίπτωση πως η σχέση της με τον Τσουρό είναι και παραμένει καλή.

Να τονίσουμε εδώ πως η Νόνη Δούνια αναμένει πρόταση να ενταχτεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατιάς για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Επομένως, αν αυτή η πρόταση ευδοκιμήσει η Δούνια θα αναγκαστεί να αφήσει τη θέση της στο πάνελ.

Οι δηλώσεις της Νόνης Δούνια για την αποχώρησή της από το Ακόμα δεν είδες τίποτα

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα και σίγουρα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή, οπότε θα περιμένουμε. Είναι μία πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση και φυσικά όταν σου γίνεται δεν αρνείσαι. Βεβαίως το θέλω, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να το ανακοινώσω εγώ. Είναι κάτι που θα το ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

Και εγώ στεναχωριέμαι και ο Κώστας στεναχωριέται, αλλά επειδή ξέρω ότι λίγο με αγαπάει, θέλει το καλύτερο για μένα», είπε η Νόνη Δούνια.