Παντελής Παντελίδης: Συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον θάνατό του - Σχεδόν δύο μήνες διαφορά από το ''φευγιό'' του Βασίλη Καρρά

Σήμερα θα ήταν 40 ετών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 18/2 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο, που ο ίδιος οδηγούσε σε στροφή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Το Mega Καλημέρα δύο ημέρες πριν την 18/2 πρόβαλε την Παρασκευή 16/2 ένα αφιερωματικό βίντεο από τη ζωή, την καριέρα και τα πρώτα βήματα του Παντελή Παντελίδη στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως σήμερα ο τραγουδιστής θα ήταν 40 ετών (δείτε εδώ τη σπαρακτική ανάρτηση του μεγάλου του αδερφού), αν δεν είχε συμβεί το τραγικό εκείνο δυστύχημα. Η μνήμη του σε κάθε περίπτωση παραμένει ζωντανή, καθώς τα μέσα και οι συνάδελφοι του μιλάνε πάντα για τον Παντελή και φυσικά τα τραγούδια του παίζονται σαν να είναι ο Παντελίδης ακόμα ανάμεσά μας.

Πλησιάζει η συμπλήρωση 8 χρόνων από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο θάνατος μάλιστα του Παντελή έχει σχεδόν δύο μήνες διαφορά - 56 ημέρες συγκεκριμένα - από εκείνον του Βασίλη Καρρά, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023. Οι δύο καλλιτέχνες αποτελούσαν δύο καλούς φίλους και στενούς συνεργάτες. Πλέον θα είναι μαζί στον παράδεισο, όπως συχνά αναφέρουν οι οικογένειες των δύο.

Τα αντικείμενα του Παντελή Παντελίδη που έχει κρατήσει ο αδερφός του, Κωνσταντίνος

«Με "βαραίνει" το όνομα Παντελίδης, όχι με την κακή, αλλά με την καλή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου. Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο καλλιτέχνης για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω κρατήσει τις κιθάρες του και το μικρόφωνό του με το οποίο τραγουδάω παντού όπου πάω. Παίρνω δύναμη επειδή τραγουδάω με το μικρόφωνό του. Συγκινούμαι όταν τραγουδάω τα κομμάτια του», είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στις 26/7/23.