Άσχημος καυγάς Τσολάκη με Παπαργυρόπουλο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Αυτά τα πανηγύρια είναι ανωμαλία!» - «Παιδιά, έλα είναι κρίμα...»

Αναγκάστηκε να διακόψει την κλήση στον αέρα του Open

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις την Παρασκευή 16/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών μαγαζιών να σχολιάζει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η διαφορά απόψεων μεταξύ της παρουσιάστριας της εκπομπής, Ελένης Τσολάκη με τον Παπαργυρόπουλο ήταν φανερά εμφανής, καθώς ο επιχειρηματίας χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους ομοφυλόφιλους ως παρατυπία - ανωμαλία της φύσης με την Τσολάκη να ζητάει να κλείσει η γραμμή.

Δείτε επίσης: Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί, είναι αμάρτημα....» - Η τοποθέτησή του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Οι δηλώσεις του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

«Μου κάνει εντύπωση και παραξενεύομαι με αυτά τα πανηγύρια και αυτά τα γέλια… τι έχει στερήσει η πολιτεία από τους ομοφυλόφιλους; Εδώ και χρόνια παρακολουθώ από τη δουλειά μου, που ήταν μέσα στο κύκλωμα αυτό. Τους έχουμε δεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Βλέπετε ότι μέσα στη Βουλή βγήκε βουλευτής ομοφυλόφιλος, μπήκαν στις επιστήμες, έγιναν γιατροί, έγιναν παπάδες», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Γιατί να μην γίνουν κύριε Παπαργυρόπουλε; Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι, αν είσαι ομοφυλόφιλος δε μπορείς να ακολουθήσεις κάποιον επαγγελματικό προσανατολισμό; Τους στερήσανε το δικαίωμα στη ζωή και να ζουν ελεύθερα με με ίσα δικαιώματα», είπε έντονα η Ελένη Τσολάκη.

«Τίποτα δεν τους στέρησε η κοινωνία. Δεν αφήνετε να ακούγεται μια αλήθεια. Σας λέω και μπαίνω στο ψητό κατευθείαν ότι εδώ μιλάμε για μία παρατυπία της φύσης, είναι μία ανωμαλία αυτό που γίνεται», συνέχισε ο Παπαργυρόπουλος.

«Αυτό που λέτε δεν είναι ωραίο, δεν είναι ωραίο και κόσμιο και πραγματικά στενοχωριέμαι που σας ακούω να μιλάτε έτσι, γιατί δεν εν είναι αυτός τρόπος! Αυτή την άποψη μπορείτε κόσμια να την πείτε, όχι με χαρακτηρισμούς», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

«Δεν είναι νορμάλ», είπε ο Παπαργυρόπουλος.

«Τι δεν είναι νορμάν κύριε Παπαργυρόπουλε; Τι πάει να πει ανωμαλία; Εξηγήστε μου λίγο για να καταλάβω και εγώ...», απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Όχι Δημήτρη δεν είναι ερώτηση αυτή», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

«Η φύση μας έχει κάνει αρσενικούς και εμείς κάνουμε κάτι άλλο από αυτό. Αυτό είναι ανωμαλία», είπε ο Παπαργυρόπουλος.

«Ελάτε, παιδιά, αυτό είναι κρίμα. Ευχαριστούμε πολύ κύριε Παπαργυρόπουλε», ανέφερε η Τσολάκη.

«Πρέπει η εκκλησία και οι γνωστοί άνθρωποι να προφυλάξουμε την κοινωνία», ανέφερε ο Παπαργυρόπουλος.

«Αν εσείς έχετε χρηστεί σωματοφύλακας της κοινωνίας μπορείτε να το κάνετε. Είμαστε μια εκπομπή που έχουμε δώσει βήμα σε όλα τα θέματα και πρόσωπα από εκεί και πέρα να λέτε πράγματα ακραία πρωί πρωί...Να συναλλάσετε αυτές τις απόψεις με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες με εσάς. Παιδιά, έλα...ευχαριστούμε πολύ να είστε καλά», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη και έκλεισε η γραμμή.