Ζωζώ Σαπουντζάκη - Οι δηλώσεις του συντρόφου της για την υγεία της: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί τι μπορεί να...»

«Μόνο που με κοιτάει, λάμπει το πρόσωπό της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Οι δηλώσεις του συντρόφου της για την υγεία της: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί τι μπορεί να...»

Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου για την κατάσταση της υγείας της. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε και λιποθυμικές τάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν νοσηλεύεται στο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ χρειάστηκε για μια ημέρα να μπει και στην μονάδα εντατικής θεραπείας - δείτε το δωμάτιο με τις δεκάδες ανθοδέσμες.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Καλά είναι μια χαρά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Είμαστε 25 χρόνια μαζί τι μπορεί να είναι τα συναισθήματα μου. Δεν είναι μόνο η αγάπη, είναι το δέσιμο. Είμαστε ένα. Είναι ωραία η ζωή μας. Ότι και να πει, εγώ το απολαμβάνω. Και τον Εθνικό ύμνο θα τον χαρώ», ειπε ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος στην κάμερα τη εκπομπής Πρωινό Σουσου.

«Μόνο που με κοιτάει, λάμπει το πρόσωπό της. Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι από τον εαυτό μου. Είμαστε το ίδιο, έχουμε μια εσωτερική σύνδεση. Είμαστε πάντα μαζί, φροντίζουμε ένας για το καλό του άλλου», συμπλήρωσε.

Οι κακές συνήθειες που την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μέσα από νέες δηλώσεις της κουμπάρας της, Αμαρυλλίς την Πέμπτη 15/2 στο Πρωινό έγιναν γνωστά τα νεότερα για την υγεία της Σαπουντζάκη. Να ξεκαθαριστεί αρχικά, πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Η καταπόνηση του εαυτού της ήταν ο κύριος λόγος που η ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Όπως ανέφερε η κουμπάρα της, έπαθε αφυδάτωση καθώς έχει παρατηρηθεί να μην σιτίζεται σωστά προκειμένου να παραμένει σταθερή στο βάρος της.

«Θα σας πω ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί είμαι καθοδόν να πάω κοντά της. Είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση δε σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για στην εντατική για λίγες ώρες και ο λόγος, ο οποίος κρατείται.

Κουράστηκε γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία, κουράστηκε, ήταν όπως είδατε και στο τελευταίο της γύρισμα υπέρλαμπρη. Όλο αυτό το οφείλει εκτός από τον εαυτό της και στα δύο παιδιά της, όπως λέω εγώ, τον Χάρη και την Σταυρίνα. Είναι συνέχεια κατά πάνω της.

Έχει μάθει να τρώει το πρωί λίγο φρυγανιά και το βράδυ που θα βγει έξω θα φάει λίγο κοτοπουλάκι με το ρυζάκι και αυτό είναι όλο. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση, η αφυδάτωση, η οποία βέβαια εάν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις με τα τηλέφωνα και να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία. Δε μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο», είπε η κουμπάρα της Ζωζώ Σαπουντζάκη.