Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την ''έλουσαν'' με γαρύφαλλα χορεύοντας ''καυτό τσιφτετέλι'' - Με εξώπλατο και εντελώς εφαρμοστό φόρεμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια πρόσφατη νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια και ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr που ήταν εκεί την απαθανάτισε να χορεύει με το εντυπωσιακό της φόρεμα, που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση.

Στο Nox έκανε νυχτοπερπατήματα η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες απολάμβανε τον χορό της, όσο της έριχναν γαρύφαλλα στην πλάτη - μιας και το φόρεμα της είχε μεγάλο άνοιγμα στο πίσω μέρος.

Η εντυπωσιακή έξοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Χαμογελαστή με πολύ καλή διάθεση ήταν λοιπόν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχοντας επιλέξει ένα εξώπλατο maxi φόρεμα σε μπρονζέ χρώμα με βαθύ σκίσιμο (δείτε εδώ γιατί πέρασε τρεις ημέρες και τρεις νύχτες με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο).

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Γαρύφαλλα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Νοχ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Χορός

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Έξω πλάτη
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - λοουλούδια

Το διατροφικό της πλάνο για κορμί ''λαμπάδα''

Με ένα instagram story, που έκανε στο παρελθόν η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους φίλους της, πως ξεκινάει διατροφή. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να δείξει τι περιλαμβάνει ένα ημερήσιο πλάνο της, με το πρωινό, μεσημεριανό και το βραδινό της να μην ξεπερνάνε τις 1.200 θερμίδες.

Παναγιώταρου - Δίαιτα