Μπιμπίλας & Βαλλιανάτος: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του, αν ήθελαν να είναι πατέρας τους ο Κούγιας;» - ''Πυρά'' άνευ προηγουμένου στο γνωστό δικηγόρο

«Ποιος τον ρώτησε τον κύριο Μπιμπίλα; Καλά κάνεις και είσαι ομοφυλόφιλος!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπιμπίλας & Βαλλιανάτος: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του, αν ήθελαν να είναι πατέρας τους ο Κούγιας;» - ''Πυρά'' άνευ προηγουμένου στο γνωστό δικηγόρο

Την Παρασκευή 16/2 ο Αλέξης Κούγιας ήταν από τους πρώτους, που σχολίασαν την ψήφιση του νομοσχεδίου αναφορικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με τις δηλώσεις του να προβάλλονται στο Super Κατερίνα.

Ο γνωστός ποινικολόγος όχι μόνο παραμένει αρνητικός σε ότι αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αντιτίθεται στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στο κοινοβούλιο (δείτε εδώ) την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν οι αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αμέσως δόθηκε ο λόγος προς απάντηση από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που ήταν καλεσμένοι στο πλατό του Alpha.

Η ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Αλέξη Κούγια

«Ένιωσα πολύ άσχημα σήμερα το πρωί όταν σε όλες τις εκπομπές έβλεπα να προβάλλεται ως ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα, ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός είναι το ότι το χθεσινό νομοσχέδιο αφορούσε στο αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλας έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δεν το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και συγχρόνως μητέρα τον Μπιμπίλα. Επειδή το επίπεδο του κοινοβουλίου είναι πολύ χαμηλό κανείς δεν αντέκρουσε την ομιλία του Μπιμπίλα.

Ποιος τον ρώτησε τον κύριο Μπιμπίλα; Καλά κάνεις και είσαι ομοφυλόφιλος. Το αν πέρασες δύσκολα χρόνια επειδή είσαι ομοφυλόφιλος...τα ξεπέρασες, έγινες και πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής. Το θέμα είναι αν εσύ πραγματικά μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί, με τέτοιον τρόπο ώστε αυτό να εξελίξει την προσωπικότητά του με σωστό τρόπο. Αν πάρει λοιπόν ένα παιδί ο Μπιμπίλας αύριο, όταν το παιδί τον ρωτήσει πως έρχονται στη ζωή τα άλλα παιδιά, θα πρέπει να έχω άντρα ή γυναίκα σύντροφο; Αυτά τα ερωτήματα είναι αδύνατον να απαντηθούν από τον Μπιμπίλα και τον κάθε Μπιμπίλα», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Αμέσως μετά το απόσπασμα με τις δηλώσεις του δικηγόρου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε: «Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;».

Με τη σειρά του λόγο πήρε και ο Σπύρος Μπιμπίλας τονίζοντας: «Επειδή ασχολείται με εμένα, εγώ δε θέλω να ασχοληθώ με τον κύριο Κούγια, θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, αφού του έχω κάνει μια αγωγή και του ζητάω αποζημιώσεις και για το λάθος όνομα, που χρησιμοποιεί επίτηδες επί μακρόν και κάνει πως δεν το γνωρίζει. Εγώ δε θέλω να ασχοληθώ με αυτές τις δηλώσεις, που είναι απαράδεκτες σήμερα. Με τον κύριο Κούγια δυστυχώς θα είμαστε στο δικαστήριο για τις συνεχείς και απαξιωτικές δηλώσεις που κάνει πάνω στο άτομό μου. Δεν επιτρέπεται σε ένα δικηγόρο αυτού του βεληνεκούς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Κανένα παιδί δεν ερωτήθηκε από ποιον θέλει να έρθει στον κόσμο».