"Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πληρώσει το νομοσχέδιο πολύ ακριβά, συγχαρητήρια στον Πολάκη...»

«Είμαι εντελώς απογοητευμένος από τον Άδωνι Γεωργιάδη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Την άποψή του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή To Πρωινό. Ωστόσο η τοποθέτησή του βρήκε αντίθετο τον Γιώργο Λιάγκα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στο πλατό (δείτε εδώ τι συνέβη)

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την ψήφιση του νομοσχεδίου

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πληρώσει το νομοσχέδιο πολύ ακριβά. Εγώ ξέρετε έχω αριστερές καταβολές. Το μόνο κόμμα που είχε ξεκάθαρες γραμμές ήταν το ΚΚΕ. Όλοι οι άλλοι τα μπέρδεψαν. Εγώ είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον κύριο Μητσοτάκη. Σας το δηλώνω δημοσίως, αν μπορούσα να αφήσω σήμερα τη δουλειά μου, θα έκανα κόμμα.

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όπως επίσης, είμαι εντελώς απογοητευμένος από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κατεξευτέλισε την εκτίμησή μου για αυτόν. Είναι ντροπή του. Και από την άλλη μεριά συγχαρητήρια στον Πολάκη, με τον οποίο έχω τεράστιες διαφορές. Ο κύριος Πολάκης έχει αδικήσει τον εαυτό του...» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Την τοποθέτησή του, για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, έκανε σήμερα και ο Χάρης Ρώμας, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός ηθοποιός, θέλησε αρχικά να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τις αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το συγκεκριμένο θέμα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό.

«Πριν στήσουμε για να κάνουμε αυτή τη σύνδεση, έβλεπα στην τηλεόραση την εκπομπή του Λιάγκα από περιέργεια για να έχω μία εικόνα. Αυτό που θέλω να πω αφορά όλους τους παρουσιαστές είναι ότι στην εκπομπή ήταν φιλοξενούμενος για να εκθέσει τις απόψεις του ο κύριος Κούγιας» είπε αρχικά οΧάρης Ρώμας.

«Με έναν τρόπο ακραίο τους είπε να μη μιλάνε... Εσείς αυτό το πρότυπο, αυτή την εικόνα γιατί τη βγάζετε; Για να βλέπει ο κόσμος την αλαζονεία και να παίρνει μαθήματα; Γιατί πρέπει να βγαίνουν προσβλητικοί άνθρωποι και να προβάλλονται;»

«Τον έχουμε ακούσει αυτόν τον λόγο κι άλλες φορές. Αναρωτιέμαι πόσο άδικο είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν την ανοχή σας να σας βρίζουν και να συνεχίζετε να τους ακούτε; Πόσο χρήσιμο είναι αυτό;» πρόσθεσε στην συνέχεια.