Πρωινό: Σφάχτηκαν Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Λιάγκας - «Τι ανόητος που είσαι! Τι πετάγεσαι και ουρλιάζεις;»

Φωνές και απειλές στον αέρα του ΑΝΤ1!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Σφάχτηκαν Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Λιάγκας - «Τι ανόητος που είσαι! Τι πετάγεσαι και ουρλιάζεις;»

Σφάχτηκαν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συζήτηση που είχαν για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Με ευρύτατη πλειοψηφία 176 βουλευτών ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών το βράδυ της Πέμπτης 15/2 στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι απόψεις του γνωστού ποινικολόγου άλλωστε είναι γνωστές. «Eίναι πολύ ισχυρή η κοινότητα των ομοφυλοφίλων, και μέσα στην κυβέρνηση, επιβάλλει πράγματα. Αυτά θα μπορούσαν να λυθούν και λύνονται με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Τα παιδιά τα ρώτησαν αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Τα ρώτησαν που τα παίρνουν λες και είναι σκυλάκια σαν βρέφη; Πού είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις και οι κυρίες, που τις μετατρέπουν σε παραγωγείς παιδιών για να τα υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια;», είπε πει πριν μερικές ημέρες στο Πρωινό.

Γιατί τσακώθηκαν Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας

Σήμερα Παρασκευή 16/2 λοιπόν, οι απόψεις αυτές βρήκαν αντίθετες το Πρωινό, με αποτέλεσμα να τσακωθούν όλοι με τον Αλέξη Κούγια.

«Μην πετάγεσαι! Άντε γεια, καλημέρα παιδιά. Χάρηκα πολύ. Στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μην με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω» είπε έξαλλος ο ποινικολόγος καθώς η ένταση ήταν μεγάλη και ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλο.

Το σχόλιο ωστόσο «Ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός» του Γιώργου Λιάγκα ήταν αυτό που έφερε το ασύλληπτο ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια.

«Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Τι με διακόπτεις; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις» απάντησε έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας, με τον παρουσιαστή ωστόσο να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Δείτε επίσης: Η φωτογραφία - γροθιά στο στομάχι με Σεργουλόπουλο και Καπουτζίδη μέσα από την Βουλή - Με βλέμμα κενό λίγο πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο