Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου «Πιο πολύ την έβλεπα στη δουλειά, παρά τις άλλες ώρες»

Τι αποκάλυψε για την περίοδο πριν το μεταξύ τους διαζύγιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» της Παρασκευής 16/2 ήταν ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, ενώ αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρωινή ζώνη στην τηλεόραση, τα χρόνια που συνεργαζόταν με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Epsilon και άλλα τόσα στο Star. Αυτά τα λέω ένσημα ζωής. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και απαιτητική. Μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει πολλές απαιτήσεις», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Για να συμπληρώσει: «Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πάρα πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες στις 06:30, σίγουρα πρέπει να έχεις ξυπνήσει δύο ώρες πριν εμφανιστείς. Αλλά η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fun και την χαρά ήταν μεγάλη. Είχαμε υποχρεωτικά άνθρωπο για τα παιδιά μας, ο Αρίωνας γεννήθηκε το 2016, και τότε ήταν μωρό. Η Αέλια δεν ήταν, αλλά και πάλι ήταν πολύ συγκεκριμένα τα ωράρια, ένας άνθρωπος έπρεπε να βοηθάει».

Δείτε επίσης: «Με την πρώην σύζυγό του οφείλουμε να...» - Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους

Θα ξανάκανε πρωινό ο Κρατερός Κατσούλης;

«Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Ήταν πολύ ωραίο, όμως όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο, κάθε μέρα είχα γύρισμα αλλού. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης αμέσως μετά στο πρωινό της ΕΡΤ.

Όσον αφορά τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε αυτό το τρέξιμο στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες. Με δύο παιδιά και τόσο τρέξιμο...».

Δείτε το βίντεο: