Αναστασία Τσιλιμπίου: «Απλά το πήρα απόφαση, πονάει αρκετά...» - Τι αποκάλυψε για την πλαστική επέμβαση που έκανε

«Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Για την πλαστική επέμβαση στα αφτιά στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε η Αναστασία Τσιλιμπίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 16/2. Η νεαρή ηθοποιός, εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελε εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις της Ανστασία Τσιλιμπίου για την πλαστική επέμβαση που έκανε

«Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση. Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά.

Δείτε επίσης: «Παίρνω πολλή έμπνευση από...» - Η εξομολόγηση της Ανστασίας Τσιλιμπίου για τον σύντροφό της και τη σχέση εξ αποστάσεως

Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά» είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Τι είχε αποκαλύψει για τα αρνητικά σχόλια

Παλιότερα η Αναστασία Τσιλιμπίου είχε μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί πριν από λίγο καιρό σχετικά με την συμμετοχή της στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

«Έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικό σημείο το τι κακία βγάζει ο κόσμος. Είναι πολύ άσχημο. Πρόσφατα δεν έγινε κάποιοι, αλλά είναι κάποια που σου μένουν στην καρδιά σου πολύ καιρό. Το κακό είναι ότι κάνουν την δουλειά τους και τουλάχιστον εγώ θεωρώ ότι είμαι ακόμα στην αρχή και δεν έχω ακόμη τα φίλτρα ότι είναι ακόμα ένα κακόβουλο σχόλιο.

Στο τέλος, όταν τα διαβάζεις λες σκέψου τι πίκρα έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος για να κάτσει να το γράψει. Ο ένας με είπε κομπάρσα, που δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αλλά το λέει σαν να είναι αρνητικό. Ο άλλος ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω αυτό που κάνω στην τηλεόραση», ε'ίπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.