Βίκυ Κάβουρα: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από το γυμναστήριο

Η ηθοποιός έχει μπει στον 6ο μήνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/vicky_kavoura
instagram/vicky_kavoura

Την πιο γλυκιά αναμονή βιώνει αυτό το διάστημα η Βίκυ Κάβουρα, καθώς σύντομα θα κρατάει αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι μετρά 1,5 χρόνο σχέσης, ωστόσο όλα κύλησαν πολύ γρήγορα, αφού από την πρώτη στιγμή η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκαν τη χημεία τους

Η ηθοποιός βρίσκεται πλέον στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν κρύβεται πλέον, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να «προδίδει» σε βραδινή έξοδο ότι βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Πλέον και η ίδια δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει, αντίθετα το γιορτάζει με αναρτήσεις που αναδεικνύουν την κατάστασή της.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της - Γύρισε την πλάτη της και έφυγε

Η νέα ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα από το γυμναστήριο

Παρά το γεγονός πάντως ότι είναι σε ενδιαφέρουσα, η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κάθε άλλο, αφού συνεχίζει να γυμνάζεται για λόγους υγείας και ευεξίας. Πάντα ήταν σε φόρμα, και θέλει να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ακόμα και μετά τη γέννα.

Η Βίκυ Κάβουρα κάνει pilates συγκεκριμένα, που ενδείκνυται ως τρόπος άσκησης για εγκύους, και παράλληλα της δίνει ενέργεια για να συνεχίσει την ημέρα της. Δεν είναι μόνη μάλιστα, όπως αποκάλυψε, αλλά στην ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, στο πλευρό της βρίσκονταν άλλες δύο μέλλουσες μαμάδες, και μάλιστα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη από εκείνη.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γυμναστήριο μαζί τους, όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι κοιλίτσες τους, μαζί με την εβδομάδα που βρίσκονται, αλλά κάλυψε τα πρόσωπα μίας εκ των δύο γυναικών για λόγους ιδιωτικότητας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Βίκυ Κάβουρα

Το φύλο του μωρού που περιμένει

Τα αποκαλυπτήρια έχουν γίνει. Το Σάββατο 20/1 η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε μία φωτογραφία όπου πάνω στο καπάκι του καφέ της έγραφε «μπέμπα». Έτσι επιβεβαίωσε και η ίδια ότι περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της μία υπέροχη κόρη.