Μαρία Μενούνος - Συγκλονίζει με την ανάρτησή της έναν χρόνο μετά την αφαίρεση του όγκου στο πάγκρεας: «Τότε ήμουν φοβισμένη»

«Είμαι αιώνια ευγνώμων»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος περνούσε την πόρτα του νοσοκομείου για να κάνει αφαίρεση όγκου στο πάγκρεας. Με ανάρτησή της στα social media η παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνη την περιπέτεια της υγείας της, και να μοιραστεί τους φόβους που ξεπέρασε, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά τον σύζυγό της Κέβεν Αντεργκάρο.

Για την ακρίβεια η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, με στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νοσοκομείο, εξηγώντας πόσο δύσκολες ήταν οι εν λόγω στιγμές για εκείνη, ενώ δήλωσε ευγνώμων που σήμερα ζει. Σημαντικότερο γεγονός από εκείνη την ημέρα κι έπειτα, ήταν φυσικά ο ερχομός της κόρης της, που την γέμισε με χαρά.

Δείτε επίσης: «Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο...» - Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος! Συγκινήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαρία Μενούνος έγραψε συγκεκριμένα: «Πέρασε επίσημα 1 χρόνος από την επέμβαση στο πάγκρεας. Κοιτάζοντας πίσω (μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός) και βλέποντας τα βίντεο-ημερολόγια, είναι τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Τότε ήμουν φοβισμένη. Είχα ένα μωρό να έρχεται και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά! Καρκίνος; Ουάου».

Και συνέχισε: «Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Την ημέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι και μερικούς από τους αγαπημένους μου φίλους, την Ρέιτσελ, τον γιατρό (που μου έκανε την ενεργειακή θεραπεία) και την Tαμάρ που ήρθε αεροπορικώς από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο μετά πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι αυτοί με βοήθησαν να αποκτήσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι αιώνια ευγνώμων».