Ελισάβετ Σπανού για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Η τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας και η είσοδος ξένων επενδυτών στον τουριστικό τομέα κουμπώνει γάντι...»

«Στόχος είναι τα λεφτά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elisavet_spanou
Instagram/elisavet_spanou

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να σχολιάσει η Ελισάβετ Σπανού την πρόσφατη υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Με story που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια, που σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα η ίδια, αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στα κίνητρα που εικάζει ότι βρίσκονται πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού, όλα αυτά γίνονται για οικονομικούς λόγους, συνδέοντας το πρόσφατο νομοσχέδιο με τις ξένες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα!

Δείτε επίσης: Eλισάβετ Σπανού: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τη συντήρηση ωαρίων» - Η πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Συγκεκριμένα η Ελισάβετ Σπανού, έγραψε: «Να παντρεύονται οι άνθρωποι και όλα καλά είναι... Απλά έχω την αίσθηση ότι όλο το θέμα εξυπηρετεί άλλα πράγματα και όχι ζητήματα κοινωνικά ή ισότητας! Δεν πιστεύω ότι τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά δηλαδή να «εξασφαλίσουν» τα ομόφυλα ζευγάρια! Κατ’ εμέ “στόχος είναι τα λεφτά” που λέει και το άσμα! Η τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας και η είσοδος ξένων επενδυτών στον τουριστικό τομέα κουμπώνει γάντι με το να παντρεύεται εδώ κόσμος γενικά... Πολύ ωραία θα έρχεται κόσμος εδώ και θα παντρεύεται ανεξαρτήτως φύλου πλέον (μεγαλώνει το τάργκετ γρουπ δηλαδή), γιατί είμαστε γ@μώ τα οικόπεδα με θέα, με “ανοιχτά μυαλά” κτλ. κτλ

Ανάρτηση Ελισάβετ Σπανού

Τι δήλωνε η Ελισάβετ Σπανού για την εγκυμοσύνη

«Είναι η κόρη μου... Μου φαίνεται κι εμένα απίστευτο που το λέω έτσι!», δήλωνε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για την εγκυμοσύνη της. Στη συνέχεια η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε και στους λόγους που αρχικά την κράτησε κρυφή:

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή σου" και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Είμαι πέντε μηνών τώρα. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου, την κατάσταση με τον άνθρωπο που είμαι μαζί».