Η Κάτια Ταραμπάνκο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Δεν μου προξενεί σοκ, υπάρχει μεγάλη βία...»

«Δυστυχώς και κακώς έχουμε γαλουχηθεί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Κάτια Ταραμπάνκο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Δεν μου προξενεί σοκ, υπάρχει μεγάλη βία...»

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», που τη συνάντησε σε βραδινή έξοδο, το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου. Το μοντέλο και ηθοποιός ωστόσο δεν μίλησε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η πρώην νικήτρια του GNTM ρωτήθηκε για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη στο Κολωνάκι πριν από μερικές ημέρες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι το εν λόγω συμβάν προφανώς τη στενοχώρησε, αλλά δεν τη σόκαρε, καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει γενικά μεγάλη βία, και αυτή μεταδίδεται μέσα από τους τίτλους των ειδήσεων.

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η ερωτική επαφή δεν είναι υπερεκτιμημένη, αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, χωρίζεις»

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη Μικαέλα Φωτιάδη

«Σε ποια; Α ναι, ατυχές συμβάν...», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, για να συμπληρώσει: «Δεν μπορώ να πω ότι με τρόμαξε γιατί δεν βλέπω έναν τίτλο με ένα όνομα και λέω “ωχ έπαθε αυτή, αυτό”. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς και κακώς, έχουμε γαλουχηθεί να βλέπουμε μια γυναίκα να χτυπιέται, να τη σκοτώνουν, να τη βιάζουν. Ή και άντρας ακόμα, μιλάω γενικά για τον άνθρωπο. Υπάρχει τόση βία στους τίτλους κάθε μέρα, που βλέποντας το όνομα μία συνεργάτιδας, που υπάρχει στον χώρο, της Μικαέλας Φωτιάδη σε αυτήν την περίπτωση, δεν μου προξενεί κάποιο σοκ. Βλέπω ότι απλά μία γυναίκα ακόμη χτυπήθηκε».

Δείτε το βίντεο:

Τι δήλωνε για το «όχι» στο Survivor

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@Star, η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε ότι φέτος είπε όχι στο Survivor, στο οποίο είχε λάβει δύο φορές συμμετοχή: «Άνοιξα μια μέρα το φετινό Survivor, το είδα, και αυτό που με ενοχλούσε σε μεγάλο βαθμό ήταν η βαβούρα του τσακωμού και το “μπούρου-μπούρου”. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που με ενοχλούσε και όταν ήμουν εκεί στο Survivor. Για κάποιους θα πρέπει να θεωρείται κανονική δουλειά το Survivor».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους λόγους: «Επειδή προέκυψαν πράγματα που θέλω να κάνω στην υποκριτική, θεώρησα καλύτερο να μην πάω φέτος και να κλείσει ο κύκλος με την αποχώρησή μου στη δεύτερη συμμετοχή μου. Φέτος δεν κάνει νούμερα, γιατί ο κόσμος βλέπει ξανά και ξανά τα ίδια πρόσωπα, ξέρει πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα και η Κατερίνα. Λογικό να βαριούνται. Ας κάνουν κάτι διαφορετικό ή ένα διάλειμμα».