Ελένη Τσολάκη: Πρωτοφανής επίθεση στην παρουσιάστρια και την εκπομπή της από την Ελένη Λουκά: «Φτου σου, ντροπή σου»

Τι προκάλεσε αυτή την έκρηξη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenitsolaki
instagram/elenitsolaki

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τις προηγούμενες ώρες, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσολάκη και μία συνονόματή της. Η Ελένη Λουκά εξαπέλυσε μία επίθεση χωρίς προηγούμενο στην παρουσιάστρια και στην εκπομπή της «Πρωινό Σουσού», για απόψεις που διατυπώθηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Εξυπακούεται ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά της, καθώς είναι γεμάτα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς για την Ελένη Τσολάκη, αλλά και για τους ΛΟΑΤΚΙ+. «Φτου σου, ντροπή σου», της λέει μεταξύ άλλων, για να συνεχίσει αναφέροντας πως μέσα από την εκπομπή της κάνει προπαγάνδα. Ακολουθεί και μία αναφορά στους κομμουνιστές, στους Γερμανούς και στους Αμερικάνους (;)

Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς προκάλεσε αυτή την έκρηξη, πάντως η παρουσιάστρια κράτησε την ψυχραιμία της σχολιάζοντας μόνο: «Πού να εξηγώ»

Δείτε επίσης: Άσχημος καυγάς Τσολάκη με Παπαργυρόπουλο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Αυτά τα πανηγύρια είναι ανωμαλία!» - «Παιδιά, έλα είναι κρίμα...»

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη και τα σχόλια της Ελένης Λουκά:

Ανάρτηση Ελένης Τσολάκη

Η έντονη διαφωνία της Ελένης Τσολάκη νωρίτερα μέσα στην ημέρα

Η Ελένη Λουκά δεν ήταν η πρώτη που ήρθε σε σύγκρουση με την παρουσιάστρια μέσα στην ημέρα για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών. Είχε προηγηθεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, που βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και είπε μεταξύ άλλων: «Τίποτα δεν τους στέρησε η κοινωνία. Δεν αφήνετε να ακούγεται μια αλήθεια. Σας λέω και μπαίνω στο ψητό κατευθείαν ότι εδώ μιλάμε για μία παρατυπία της φύσης, είναι μία ανωμαλία αυτό που γίνεται».

«Αυτό που λέτε δεν είναι ωραίο, δεν είναι ωραίο και κόσμιο και πραγματικά στενοχωριέμαι που σας ακούω να μιλάτε έτσι, γιατί δεν εν είναι αυτός τρόπος! Αυτή την άποψη μπορείτε κόσμια να την πείτε, όχι με χαρακτηρισμούς», σχολίασε αμέσως η Ελένη Τσολάκη, για να ακολουθήσει μία έντονη στιχομυθία ανάμεσα στους δύο, και κατέληξε με την παρουσιάστρια του Πρωινού Σουσού να κλείνει την γραμμή στον επιχειρηματία.