Ιωάννα Τούνη: Με μαγιό και τον Πάρη στην αγκαλιά σε νέα στιγμιότυπα από το Μεξικό

Το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Τι κι αν βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ; Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη ποζάρουν με μαγιό, με φόντο μαγευτικά τοπία και θυμίζουν τους λόγους που (ειδικά) τον τελευταίο χρόνο η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η πιο πρόσφατη αφορμή δόθηκε μετά το ταξίδι που έκανε η καλλονή influencer στο Μεξικό με την οικογένειά της. Φυσικά δεν φαίνεται να έχει κρατήσει... κιλό από την εγκυμοσύνη, έναν χρόνο μετά τη γέννα έχει επανέλθει πλήρως και ας δυσκολεύτηκε αρχικά να τα χάσει, λόγω του θηλασμού.

Για του λόγου το αληθές, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αν και την παράσταση κρύβει ο... νέος άντρας της ζωής της, που σύμφωνα με την ίδια δεν είχε καμία όρεξη να βγει φωτογραφίες.

Ο γιος της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οικογενειακές στιγμές στην εξοχή - Τα τρυφερά τετ - α - τετ του ζευγαριού όσο ο Πάρης έπαιζε στα χιόνια

Συζητάει η Ιωάννα Τούνη το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση;

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον δεν κοιτάζει πίσω της. Αυτό παραδέχτηκε μιλώντας πρόσφατα στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στην τηλεόραση τελευταία φορά υπήρξα στο Just The 2 of Us, πριν την εγκυμοσύνη μου, άρα πριν από 2-3 χρόνια. Δεν μου λείπει και οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι μετρημένες. Από εδώ και από εκεί, τσουπ τα άρθρα πετάγονται. Πάντα είμαι στο προσκήνιο. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, είμαι πάρα πολύ καλά.

Έχουν γίνει κάποιες σχετικές προτάσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks, αλλά δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Είναι ένα κομμάτι πολύ όμορφο για μένα, που πέρασε. Το τερμάτισε, νιώθω, τότε. Δεν θα το έκανα με τίποτα. Το μοναδικό που θα με ενδιέφερε να έκανα που είναι κοντά στον τρόπο που θέλω να ζω σήμερα, είναι κάτι ταξιδιωτικό με τον Δημήτρη, να πηγαίνουμε δηλαδή οικογενειακώς. Που πηγαίνουμε δηλαδή...».