Μπέττυ Μαγγίρα: «Όλα ήταν μια παρεξήγηση! Θα σας πω τι έχει γίνει...» - Το ξεκαθάρισμα για το ξαφνικό block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πως είναι οι σχέσεις τους και γιατί δεν την έχει ξεμπλοκάρει ακόμα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Όλα ήταν μια παρεξήγηση! Θα σας πω τι έχει γίνει...» - Το ξεκαθάρισμα για το ξαφνικό block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπή της, I Love ΣουΚου το Σάββατο 17/2 αναφέρθηκε απευθείας στο πρόσφατο block που δέχτηκε η παρουσιάστρια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ την σχετική ανάρτησή της).

Τα δύο δημόσια πρόσωπα έχουν ανταλλάξει τελευταία μερικά σχόλια σε τηλεοπτικά πλατό και κάμερες σχετικά με το αν η εκπομπή της Μαγγίρα κάνει gossip και αν κάνει το κατά πόσο υπερβαίνουν τα όρια εκείνη και η ομάδα της.

Με τη σειρά της λοιπόν η Μπέττυ Μαγγίρα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και παράλληλα φρόντισε να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την εξέλιξη της ''κόντρας'' τους.

Η τοποθέτηση της Μπέτυ Μαγγίρα στο I Love ΣουΚου για το block του Ουγγαρέζου

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε. Αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου. Αγαπιόμαστε! Όλα ήταν μια παρεξήγηση παιδιά τελικά. Θα σας πω τι έχει γίνει. Κάναμε κάποια σχόλια εδώ στην εκπομπή και ο Δημήτρης θεώρησε ότι πηγαίνουν σε αυτόν. Δεν κατάλαβε όμως, ότι εγώ όταν με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος, που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο, γιατί τον διαβάζω, τον ακούω, μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο!

Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι ανέβασα εγώ στο instagram το μπλοκ - που εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που με έκανε μπλοκ. Δε φαντάστηκα δηλαδή ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή μας, ότι τα πήρε ότι τα είπαμε για εκείνον. Τίποτα δεν είπαμε για εκείνον. Η αγάπη του είναι τόση, που το πήρε έτσι.

Λύθηκε η παρεξήγηση, μιλήσαμε με μηνύματα, τηλεφωνήματα, ηχητικά κλπ. Δεν έφυγε ακόμα το μπλοκ, γιατί θέλει μια περίοδο πένθους. Θέλει να με πενθήσει, να περάσει αυτό, να του φύγει ο θυμός, όπως όταν χωρίζεις, που θέλει χρόνο, περνάς το στάδιο της οργής, του θυμού και μετά συγχωρείς. Δε θέλω να μείνουμε τόσο χρόνια μπλοκαρισμένοι...΄Όλο αυτό που έκανα τον έφερα σε δύσκολη θέση, γιατί τρέχουν οι κάμερες κάτω και τον ρωτάνε. Δε το φαντάστηκα και εγώ δεν το περίμενα, ότι θα πάρει τόση έκταση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η στιγμή που ο Μακαλιάς του ζήτησε τα ρέστα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2, ο Δημήτρης Μακαλιάς. Δίπλα του κάθισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Με αφορμή λοιπόν το block, η Ελένη Μενεγάκη τους ρώτησε αν έχουν μαλώσει ποτέ, με αποτέλεσμα να ανοίξει μια συζήτηση για το θέμα, τονίζοντας ωστόσο ότι οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί.

«Πρόσεξε, είναι βαθμίδες. Αν είναι φίλος μου, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα γίνουμε μπίλιες. Αν είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, θα τον πάρω να γίνουμε μπίλιες και μετά θα τον μπλοκάρω. Αν δεν έχουμε καν αυτή τη σχέση, θα τον μπλοκάρω αμέσως γιατί δε θα του δώσω καν την αξία να γίνουμε μπίλιες. Άμα μου περάσει, θα τους ξεμπλοκάρω. Εξαρτάται τον λόγο» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έχεις μπλοκάρει τη Μαγγίρα;» ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς,

«Ναι, ισχύει. Τώρα μιλάμε στα μηνύματα» απάντησε ο παρουσιαστής.

«Ρε πάτε καλά;» είπε ο ηθοποιος.

«Της λέω, πρώτα ρωτάνε τον λόγο, αν σε νοιάζει, και μετά ανεβάζεις στόρι ότι σε μπλόκαρα» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και στην συνέχεια ανέφερε: «Για να κάνω μπλοκ, σημαίνει ότι μάζεψα 1,2,3 και λέω ότι δεν υπάρχει λόγος. Δεν είμαι τρελός να ξυπνήσω ένα πρωί και να κάνω μπλοκ κάποιον, σημαίνει ότι έχουν μαζευτεί κάποια πράγματα. Το είπα μια, το είπα δυο, ε, άστο να πάει στο καλό».

«Και αυτό με το κίτρινο και σκληρό γκόσιπ είναι μια παρεξήγηση γιατί δεν ειπώθηκε αυτό, είναι άλλο θέμα που δε χωράει σε αυτή την κουβέντα. Δεν είπα ποτέ για σκληρό γκόσιπ εγώ. Επίσης είναι ένα κόλπο αυτό. Θέλω εγώ να βρίσω εσένα, πιάνω κάποιον άλλο να κάνει ένα σχόλιο για σένα, λέει κάτι καλό, το παίρνω ως αφορμή και λέω αυτό που θέλω για να σε βρίσω» πρόσεθσε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.