Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε block στο instagram τη Μπέττυ Μαγγίρα και εκείνη τον ''ξεφτίλισε'' δημόσια

Η ''κόντρα'' τους απογειώθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι κόντρες του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν έχουν τελειωμό, αφού ο γνωστός παρουσιαστής - ραδιοφωνικός παραγωγός συχνά - πυκνά ''αρπάζεται'' με κάποιο πρόσωπό της ελληνικής showbiz και στη συνέχεια τον μπλοκάρει στα social media.

Φαίνεται πως η σειρά τη Μπέττυς Μαγγίρα με την τελευταία τους ''διαμάχη'' έφτασε! Πιο αναλυτικά, η Μαγγίρα έκανε γνωστό την Πέμπτη 15/2 με ένα instagram story, πως ο Ουγγαρέζος την έκανε block.

Η ίδια μετά από αυτήν την κίνηση δε μπόρεσε να μείνει άπραγη. Αρχικά λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε το σκρίνσοτ του block και πάνω σε αυτό έγραψε ένα όλο νόημα σχόλιο με αποδέκτη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που έχει ως συνήθειο - θα λέγαμε - να μπλοκάρει κόσμο στα social.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Άλλο ένα… θύμα του Δημήτρη! Με μπλόκαρε!!! Τον λόγο; Μόνο αυτός τον ξέρει!!!», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαγγίρα - Ουγγαρέζος - Block - Instagram

Η απάντηση της Μαγγίρα σε Καινούργιου & Ουγγαρέζο για το "σκληρό gossip"

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς. Θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Μας είπαν κίτρινους, βαρύ κίτρινο. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε;», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα πριν από λίγες ημέρες ως απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο I Love ΣουΚου.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος στις (10/2) έλειπε από το πλατό του I Love ΣουΚου (δείτε εδώ γιατί) απάντησε, επίσης, στην κάμερα του Breakfast@star, στην κριτική που έλαβαν.

«Αγαπάω πολύ τον Δημήτρη, γι' αυτό και θα προσέξω αυτό που είπε, τώρα που το διευκρίνισε. Σημαίνει αρχικά ότι μας βλέπει, και χαίρομαι που μας παρακολουθεί, ξέρει ακριβώς τι εκπομπή κάνουμε. Μου αρέσει να πηγαίνω αντιδραστικά σε αυτό που λέει η Μπέττυ Μαγγίρα, αν είναι καυστική κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θεωρώ ότι το ισορροπούμε, αλλά όχι ότι κάνουμε τόσο σκληρό gossip, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Περισσότερο εστιάζουμε στο χιούμορ, παρά κουνάμε το δάχτυλο», είπε αρχικά αναφερόμενος στην κριτική του Ουγγαρέζου.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στα σχόλια περί σκληρού gossip: «Έβγαλε η Μπέττυ κάποια ανακοίνωση που έλεγε ότι θα κάνω αυτήν την εκπομπή, η οποία δεν εμπεριέχει σκληρό gossip και κάποιος το όρισε; Υπάρχει κάποια κλίμακα ή κάποιος πίνακας που λέει ότι από εδώ και πάνω είναι σκληρό και από εδώ και κάτω είναι πιο μαλακό το gossip; Θα ήθελα να το ξέρω αυτό γιατί δεν είμαι και παρουσιαστής. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, κάθε φορά ξεκινάμε την εκπομπή διαφορετικά και κάνουμε άλλο τρέιλερ. Αν δεις τι λέμε στις παρέες μεταξύ μας, θα δεις ότι εκεί κάνουμε πολύ περισσότερο σκληρό gossip, παρά αυτό που κάνουμε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες».

Για την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου ότι κάθε Σαββατοκύριακο ασχολούνται με την εκπομπή της, πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Πάει να πει ότι την παρακολουθούμε και θα νιώθει πολύ χαρούμενη που βλέπουμε την εκπομπή της. Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά; Κάθε άλλο. Απλά έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν θέματα στην τηλεόραση. ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον μπας και κάνουμε νούμερα μεταξύ μας. Νιώθω ότι δεν έχουμε θέματα. Εγώ δεν ασχολούμαι με τη σκαλέτα άλλης εκπομπής, δεν με αφορά, αλλά βλέπω τηλεόραση και μ' αρέσει. Κάθε εκπομπή έχει τον χαρακτήρα της και τους ανθρώπους της, με διαφορετική αντιμετώπιση θεμάτων»