Κατερίνα Καινούργιου: Είναι η πιο καλοπληρωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Ο μισθός της ξεπερνάει ακόμα και της Μενεγάκη

«Πέρα από το συμβόλαιό της και από τα εμπορικά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρόσφατη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την αρχή της καριέρας της στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που είχε λάβει από τον Ιορδάνη Χασαπόπιυλο σχολιάστηκαν το Σάββατο 17/2 στο Γειά Σου.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχτηκε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει τεράστια άλματα και εξέλιξη και μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η Super Κατερίνα αποτελεί μια από τις πιο καλοπληρωμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Σε ερώτηση αν ο μισθός της είναι μεγαλύτερος και από τη βασίλισσα Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με μικρή επιφύλαξη, πως η Καινούργιου αμείβεται πολύ καλύτερα.

Η αποκάλυψη για το μισθό της Κατερίνας Καινούργιου

«Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη η Κατερίνα Καινούργιου. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα; Πέρα από το συμβόλαιό της και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη - εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτά που ακούω από την αγορά…Εκείνη είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου και με ρωτήσει αν κάνει για αυτή τη δουλειά δε μπορώ πριν βγει να του κόψω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και καριέρα κάνουν αυτοί που δουλεύουν σκληρά», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.