Δήμητρα Ματσούκα: «Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη

«Νιώθω πολύ ευγνώμων...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2, η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο αλλά και για την σχέση της με τον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου τελέστηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη σε εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα και με λίγους καλεσμένους (δείτε εδώ). Το βράδυ της ίδια ημέρας η ηθοποιός, έπαιξε κανονικά στην παράσταση την οποία πρωταγωνιστεί και πέταξε την ανθοδέσμη στο κοινό.

Όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

«Ήταν η συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι.

Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί ενεργά με το κόμμα του συζύγου της απάντησε «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε. Είμαι ενθουσιασμένη και με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον Κόσμο, ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας.» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δε θα ήθελα να εμπλακώ εγώ στον “Κόσμο”. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι… Είναι πολύ σοβαρές εποχές για να φλερτάρω με αυτό το κομμάτι»